Persoanele care doresc sa isi petreaca vacanta in Indonezia cu siguranta se vor bucura de urmatoarele randuri, deoarece o sa afle care sunt cele mai adorate destinati pentru calatorii si de asemenea, se vor putea inspira pentru alcatuirea programului ideal pentru excursie.

Destinatiile cunoscute ale Indoneziei

Indonezia este ca un magnet pentru turisti, deoarece in fiecare colt al tarii exista atractii si zone care merita sa fie admirate. Cu ocazia unei excursie in Indonezia insa nu este destul timp pentru a vizita toate atractiile, deoarece este imposibil, totusi exista cateva destinatii turistice, pe care merita sa le vizitati, deoarece sunt unice, interesante si cu adevarat fascinante.

Printre cele mai renumite destinatii ale Indoneziei se numara capitala Jakarta si insula Bali. Pe langa acestea desigur exista si alte orase care trebuie sa fie vazute, cum ar fi orasele Batam, Denpasar sau Mando. Insula Java este de asemenea o destinatie des vizitata, precum si insula Gilli. In cazul acestui capitol trebuie sa amintim si urmatoarele locuri care sunt des alese pentru calatorie:

  • Lacul Toba
  • Valea Baliem
  • Yogyakarta

Activitati pentru calatorie

Inca nu aveti un program pentru calatorie, stiti doar ca nu doriti sa va plictisiti? In cazul aceasta va recomandam va inspirati din urmatoarele randuri. Dat fiind ca in aceasta tara exista multe plaje, trebuie sa practicati sporturile de apa. Daca vreti sa va odihniti tot plajele sunt alegerea optima sau centrele spa. Daca calatoriti impreuna cu copii, trebuie sa vizitati parcurile nationale, gradinile zoologice, muzeele sau parcurile de distractii.