Stim cat de importante sunt aceste cuverturi de pat pentru o protectie sporita a lenjeriei de pat, a saltelei sau canapelei. Acestea au functia de a iti proteja caile respiratorii si te vor ajuta sa ai o stare de sanatate buna.

De ce sa alegi cuverturi de pat de la Patone?

Patone este un magazin online de lenjerii si accesorii in care vei gasi cuverturi de pat moderne, lenjerii diverse si unice, accesorii si oferte noi aparute in fiecare luna. Clentii sunt cei mai importanti, iar acestia merita produse calitative la preturi corecte. De aceea, la Patone vei gasi un raport calitate / pret foarte bun si produse calitative si confectionate in Romania.
cuverturi de pat
Este mult mai simplu sa comanzi online, cu doar un singur click ai intrat in posesia unor cuverturi de pat ieftine si durabile. In plus, daca alegi sa beneficiezi de ofertele regasite si cumperi pentru toata familia vei avea si transport gratuit.

Seturile de cuverturi de pat de la Patone sunt potrivite pentru un pat mediu, iar fetele de perna se potrivesc pentru dimensiunea de 50 x 70 cm. Materialul din care sunt confectionate acestea este bumbacul 100%, deci vor avea o durata lunga de viata.

Nu uita ca aceste seturi trebuie sa se potriveasca ca propriile preferinte, astfel ca pe langa ca iti vor oferi o stare buna de spirit, dar vei avea si un aspect luxos ala camerei. Tine cont de culorile predominante din camera si ai in vedere contrasturile. Acestea atrag intotdeauna atentia.

Ingrijeste corect cuvertura de la Patone

Procesul de spalare a unor cuverturi este la fel de usor ca spalarea lenjeriilor. In primul rand, acestea trebuie bagate separat in cuva masinii si trebuie respectate indicatiile de pe eticheta acestora. Aceste indicatii sunt date de adevarati profesionisti care stiu mai bine cum sa pastrezi produsele tale intacte pentru o perioada mult mai lunga de timp.

Respecta temperaturile la care acestea se spala si se calca si vei reusi sa pastrezi textura intacta si neafectata.