Ce trebuie sa cunoastem despre benzi led

Benzi cu LED sunt din ce in ce mai populare si sunt utilizate pentru diverse aplicatii in spatii din ce in ce mai comerciale. Pornind de la iluminatul arhitectural, iluminatul clubului, iluminatul ambiental si chiar iluminatul mobilierului, avand in vedere modularitatea, trebuie luata in considerare si versatilitatea metodei de punere in practica a acestei solutii inteligente de iluminat. Avantajele benzilor LED sunt ca au dimensiuni foarte mici, flexibile si au performante energetice de invidiat.
benzi led
Beneficiind de noua tehnologie LED, benzi LED reprezinta un sistem multifunctional in multe aplicatii.

Se pot folosi benzi LED in piscina?

Da, pot fi utilizate in piscine, acvarii sau medii cu umiditate ridicata. Trebuie sa va asigurati ca banda LED necesara are cel mai mic grad de protectie IP68. Gasesti benzi led de calitate in magazinul online LED Concept.

Sursa de alimentare trebuie instalata intr-o cutie impermeabila langa piscina (cu exceptia interioare), iar nivelul de protectie este IP67 sau IP68.

Unde putem folosi benzi LED?

  • Benzile LED au multe utilizari, pot fi utilizate pentru:
  • Decorarea vitrinei
  • Evidentiati mobilierul din casa
  • Decorarea gradinii sau a casei
  • Subliniati geometria complexa a casei sau a spatiului exterior al acesteia
  • Scari, mobilier, terase, tavane etc.
  • Bucatarie, blat
  • Podea, perete etc.

Avantajul economiei

Cum putem spune ca facturile de energie electrica vor scadea cu pana la 80%? Da, acest lucru este posibil, deoarece banda LED consuma foarte putina energie pentru a incalzi si a emite lumina. Prin urmare, banda nu se va incalzi deloc, iar lumina va fi intotdeauna grozava si placuta.

Ce spui de aceasta tehnologie? LED Concept te asteapta cu oferte si solutii de iluminat inteligent chiar pe site. Intra acum si vezi ofertele de pret incredibile la produse de calitate. Treci la Tehnologia LED si bucura-te de economii, calitate, durabilitate si multe alte avantaje! Alege iluminatul eficient, alege echipa LED Concept!