Komandor continua lista reducerilor sale si va asteapta cu preturi mai mici pentru toate modelele de dulapuri, bucatarii, usi glisante si livinguri. Beneficiati de mobilier de calitate la pret discount toata luna mai si toata vara 2014. Komandor.ro este alaturi de dumneavoastra cu cele mai mici preturi de pe piata, precum si cu mobilier de calitate pentru amenajari interioare cu stil. Detalii despre ofertele Komandor gasiti si in magazinele fizice din Bucuresti si din tara.

Despre Komandor

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei organizatii datand insa din 1986. KOMANDOR este un ambasador al designului de interior, al dressingurilor si al sistemelor de usi glisante a caror calitate a fost dovedita de-a lungul timpului.

Compania noastra este in crestere constanta, castigandu-si renumele de a fi una din cele mai dinamice si mai respectate companii producatoare de bucatarii pe comanda, dressinguri si usi glisante. Toate acestea sunt confirmate de reteaua profesionala de distributie a produselor noastre, prin distribuitori autorizati, in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America de Sud.

Ne conformam incontinuu criteriilor de performanta ale pietei moderne, dorintelor clientilor nostri si suntem in permanenta la curent cu acestea.

Cu o vasta experienta in domeniul productiei de mobilier – dressinguri si usi glisante, cu o prezenta in peste 52 de tari, concernul Komandor a devenit leader mondial in sisteme de glisare. Komandor ofera solutii complete pentru compartimentari de spatii, dressinguri, dormitoare, dulapuri cu usi glisante, usi glisante separare incaperi, dulapuri pentru zonele mansardate, bucatarii, etc.