corpuri de iluminat pentru camera de zi

Daca restul camerelor sunt destul de previzibile, pentru ca exista elemente pe care trebuie sa le aiba fiecare dintre ele, atunci cand vine vorba despre camera de zi putem sa ne asteptam la orice. Aici toata lumea isi da frau liber imaginatiei si incearca sa aduca elemente cat mai interesante si cat mai surprinzatoare, pentru ca este si camera in care sunt primiti musafirii atunci cand ne viziteaza, iar aceasta trebuie sa fie cat mai placuta si cat mai deosebita de alte camere de zi pe care le au prietenii.

 

De obicei, daca nu ne simtim in stare sa venim noi cu idei care sa aduca ceva nou fata de ce stiam pana atunci, apelam la designeri care sa ne ajute cu fel de fel de idei de forme si culori din care sa ne alegem ce ne place cel  mai mult. Ideile din imagini arata cele mai clare tipuri de decoruri pe care putem sa le adoptam. Unul este modern, altul este clasic, iar ceea ce mai poate sa intervina este cel rustic. Insa acesta este, de cele mai multe ori, ocolit.corpuri de iluminat pentru living

 

Chiar daca decorul este gandit ca si un intreg, azi ne concentram atentia asupra corpurilor de iluminat pe care putem sa le folosim in camera de zi. Vezi aici corpuri de iluminat de un design cu totul special si care se potrivesc, de cele mai multe ori, cu ceea ce o camera de zi are nevoie. Se poate observa o tendinta spre corpuri de iluminat suspendate, insa un plus de lumina si cele care marcheaza elementele de constructie evidente, sunt spoturile. Chiar daca decorul este clasic, spoturile nu lipsesc, pentru suplimentarea luminii, candelabrul fiind prea putin pentru o incapere atat de mare si pentru o inaltime atat de mare a plafonului.

 

Este foarte important sa aveti in vedere si aceste aspecte, si toate aspectele oferite de dimensionarea unei incaperi, dar si modul in care este compartimentata incaperea. Apoi, in functie de culorile pe care le alegem pentru decor, trebuie sa ne orientam spre corpuri de iluminat care sa se incadreze in decorul ales, sau, cum spunem uneori, care sa se asorteze cu acesta.

 

In rest, tot ce trebuie sa facem este sa ne lasam condusi de instict si sa apelam la magazinul care ne ofera orice am visat vreodata in materie de corpuri de iluminat, si anume Universul Luminii. Si numele este unul cat se poate de caracteristic, pentru ca aici gasim corpuri de iluminat la care nici nu ne-am gandit ca ar exista. Nu mai trebuie sa ne facem probleme despre ele.

 

Universul Luminii

Magazin corpuri de iluminat

Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad, Romania

Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023