Bucataria este un loc practic, in care ne strangem cu toata familia pentru a socializa si pentru a servi masa. Din acest motiv, spatiul trebuie sa fie cat mai atent decorat. O bucatarie in stil contemporan trebuie sa cuprinda atat ustensile de gatit, cat si piese de mobilier sau elemente decorative.

 

“Luxury is when it seems flawless, when you reach the right balance between all elements. Understated theatricality – that is what my luxury is all about.” – Jean-Louis Deniot

Caracteristicile unei bucatarii in stil contemporan

O bucatarie in stil contemporan are nevoie de toata atentia noastra. Libertatea de miscare este esentiala si avem nevoie de un spatiu cat mai liber si cat mai atent mobilat. Avem nevoie de cateva elemente care sunt definitorii pentru stilul contemporan.

O bucatarie in stil contemporan are parte de un design simplu si de linii cat mai simple si cat mai placute. Cromatica perfecta pentru acest stil de amenajari interioare este realizata din nuante neutre.

 

Paleta cromatica pentru o bucatarie in stil contemporan

Culorile care pot fi prezente intr-o bucatarie in stil contemporan sunt: alb, negru, dar si gri inchis. Mai putem folosi cu cea mai mare incredere si nuante puternice care sa ne ofere o ambianta impunatoare si echilibrata. Rosu sau indigo sunt doua culori pe care le poti integra cu cea mai mare usurinta in bucataria noastra.

 

Elementele decorative sunt foarte importante

Ne putem amplasa in bucatarie cateva plante verzi precum: ferigi, smochini sau bambus, dar si multe alte plante verzi care ne vor oferi o ambianta mai fresh. Nu trebuie sa uitam de elemente decorative care ii vor oferi bucatariei noastre o ambianta placuta si relaxanta.

 

Corpurile de iluminat ofera mai multa caldura

Bucataria este un spatiu care are nevoie de lumina. Ferestrele sunt absolute indispensabile in bucatarie. Putem avea parte de ferestre de mari dimensiuni, dar si corpuri de iluminat care sa ne ofere o ambianta mai placuta si mai calda.

 

Piesele de mobilier alese cu atentie

Piesele de mobilier din bucatarie trebuie sa aiba linii cat mai simple. Putem renunta la rafturile libere care lasa toata vesela la vedere. Corpurile de mobilier trebuie sa fie utile si destul de incapatoare, astfel incat sa ne putem depozita cu usurinta toate produsele necesare.

 

Pe Primas.ro vom gasi mai multe colectii de piese de mobilier care ne vor ajuta sa avem parte de o ambianta perfecta.

 

Primas.ro ne ajuta sa avem o bucatarie perfecta

Daca vrem sa avem parte de o bucatarie care sa ne reprezinte atunci pe Primas.ro vom gasi piese de mobilier calitative care sa dea dovada de rezistenta. Putem alege intre mai multe colectii, astfel incat sa reusim sa avem parte de o bucatarie perfecta din toate punctele de vedere. Piesele de mobilier pe care le alegem ne reprezinta.

 

„I like an interior that defies labeling. I don’t really want someone to walk into a room and know that I did it.” – Bunny Williams