Stilul scandinav este unul modern si simplu, dar mai presus de orice, este elegant si ofera oricarui spatiu o aura aparte. Nu este deloc de mirare ca acest stil este atat de folosit in amenajarile interioare din intreaga lume.

In implementarea stilului scandinav, accentul este pus pe functionalitate, iar folosirea culorilor este redusa la minim.

 

“If you want a golden rule that will fit everything, this is it: Have nothing in your houses that you do not know to be useful or believe to be beautiful.”William Morris

 

Caracteristicile unui dormitor in stil scandinav

Amenajarea in stil scandinav nu este deloc dificila. Este necesar sa avem parte de o lumina corespunzatoare, de textile pe masura, dar si de o paleta cromatica cat mai complexa. Putem oricand opta pentru una dintre colectiile prezente pe Primas Home care ne vor ajuta sa avem parte de o ambianta calda si primitoare.

 

Nuantele pastelate sunt ideala pentru dormitor

Nuantele pastelate care induc relaxarea sunt mai mult decat perfecte pentru un dormitor. In aceasta camera trebuie sa gasim de fiecare data un pat confortabil, dar si cateva perne decorative care sa ofere mai multa caldura incaperii. Piesele de mobilier trebuie sa fie destul de simple, iar nuantele acestora trebuie sa fie cat mai placute.

Piesele de mobilier trebuie sa fie in numar cat mai mic. Functionalitatea este principala caracteristica a acestui stil. Piesele de mobilier care fac parte din dormitorul nostru trebuie sa dea dovada mai intai de toate, de functionalitate.

 

Designul trebuie sa fie cat mai simplu si mai functional

Stilul scandinav este simplu si primitor. Nu trebuie sa aglomeram locuinta cu obiecte inutile, ci din contra, trebuie sa punem accentul doar pe piesele de care avem nevoie. Putem amplasa in dormitor un dulap cu dimensiuni mici si este de preferat sa optam pentru piese de mobilie cu o culoare deschisa care sa ne ofere vizual, mai spatiu amenajarii.

 

Textilele contrastante

Textilele nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Este necesat sa optam pentru perdele sau pentru perne decorative. Albul si negru nu ar trebui sa lipseasca din locuinta ta. Este necesar sa alegem de fiecare data textile cat mai rezistente si cat mai calitative. Cu ajutorul unor textile pe masura vom putea avea parte de o ambianta unica.

 

Lumina naturala este importanta

Lumina naturala este importanta, iar din acest motiv locuinta noastra trebuie sa fie dotata cu cat mai multe ferestre, dar si cu un numar cat mai mare de corpuri de iluminat. Doar cu ajutorul corpurilor de iluminat, locuinta noastra poate avea de un aspect unic.

 

Primas.ro ne ofera cele mai calitative piese de mobilier

Putem apela cu incredere la Primas.ro daca vrem sa avem parte de cele mai calitative si cele mai rezistente piese de mobilier. Cu cat vom investi mai mult in locuinta noastra, cu atat vom avea o ambianta mai perfecta.

Colectiile de mobilier disponibile Primas Home sunt cele care pot completa cu desavarsire o locuinta.