O baie in stil contemporan se poate realiza cu multa creativitate si cu multa determinare. Este necesar sa avem parte de materiale si de finisaje de cea mai buna calitate.

Ambianta este foarte importanta, atfel incat baia trebuie sa fie privita ca un loc mirific in care sa ne putem relaxa si in care sa ne putem rasfata asa cum meritam.

 

„The essence of interior design will always be about people and how they live. It is about the realities of what makes for an attractive, civilized, meaningful environment, not about fashion or what’s in or what’s out.”Albert Hadley

 

Care sunt elementele cheie pentru o baie in stil contemporan

Atunci cand ne gandim la amenajari interioare in stil contemporan, ne gandim la acele elemente care ne vor ajuta sa avem parte de o locuinta perfecta. Pentru a avea o baie care sa ne multumeasca pe deplin, avem nevoie de o echipa de designeri interiori care sa ne asculte dorintele si care sa ne inteleaga nevoile.

Este foarte important sa stim ce ne dorim si cum sa ne putem amenaja baia pentru a avea parte de o ambianta perfecta.

 

Cada este un accesoriu pe care sa il ai in vedere

Cada este un accesoriu important in baie.  Materialul din care aceasta este confectionata trebuie sa fie unul rezistent si calitativ. Cu cat cada va fi mai rezistenta cu atat te vei simti mai bine si vei avea siguranta unei amenajari perfecte. Liniile fine si curbate ale cazii vor oferi o ambianta eleganta si rafinata.

 

Piesele de mobilier sunt importante

Piesele de mobilier au un rol foarte important. Acestea trebuie sa dea dovada de utilitate si trebuie sa respecte intregul design. O baie nu trebuie sa aiba foarte multe piese de mobilier. Un dulap este mai mult decat suficient intr-o baie.

 

 

 

Oglinda aduce mai multa valoare baii

Oglinda este un produs care poate aduce mai multa caldura baii. Cu cat oglinda are o forma mai interesanta, cu atat baia va fi mai armonioasa. Avem nevoie de o baie in care sa ne putem relaxa, iar oglinda joaca un rol foarte important.

 

Accesoriile sunt indispensabile

Baia are nevoie de cele mai inspirate alegeri. Acesoriile nu trebuie sa lipseasca din aceasta incapere. Putem oricand opta diferite accesorii in care sa ne putem depozita produsele necesare.

 

Primas.ro ne ajuta sa gasim cele mai potrivite colectii pentru noi

Pe Primas.ro vom gasi de fiecare data cele mai bune colectii care sa ne ofere o ambianta perfecta. Cu cat alegem cu mai multa atentie piesele de mobilier prezente in casa noastra, cu atat atmosfera creata va fi una mai armonioasa.