O baie in stil scandinav este un loc in care vom avea parte de mai multa armonie si de mai mult echilibru. Simplitatea si naturaletea sunt importante in aceasta incapere. Atentia la detalii, dar si formele nonconformiste vor atrage cu siguranta toate privirile celor din jur.

Stilul scandinav a luat nastere in anii 50 si in general favoriza opulenta si luxul.

 

Care sunt caracteristicile unei bai in stil scandinav

O baie in stil scandinav este cu siguranta una in care predomina piesele de mobilier calitative si rezistente. Aceasta trebuie sa fie spatioasa si sa cuprinda piese de mobilier si electrocasnice care sa fie usor de intretinut si de curatat.

 

Paleta cromatica si materialele selectate

Paleta cromatica trebuie sa fie realizata din nuante cat mai deschise si cat mai placute. Spatiul trebuie sa fie unul aerisit, iar confortul si relaxarea sa predomine. Se pot realiza chiar combinatii indraznete, dar trebuie sa avem mare grija la detalii. Obiectele sanitare trebuie sa aiba parte de un alb imaculat, dar putem alege contraste in ceea ce priveste gresia sau faianta. Nuantele de gri vor crea un design spectaculos.

 

Alegerea pieselor de mobilier perfecte pentru baie

Piesele de mobilier in stilul scandinav sunt renumite pentru ca sunt practice si pentru ca dau dovada de calitate mai presus de orice. Acestea trebuie sa fie multifunctionale. Piesele de mobilier trebuie sa aiba nuante cat mai calde si mai placute.

Cada este un produs care are nevoie de atentia noastra

Cada este un produs care trebuie sa ne ofere confort si siguranta. O cada calitativa ne va asigura mai mult confort, dar si o ambianta mai placuta. In plus daca alegem un produs cu o forma compacta vom reusi sa economisim mai mult spatiu.

Lavoarul trebuie selectat cu atentie

Lavoarul este o piesa care trebuie selectata cu multa atentie. Cu cat lavoarul are o forma mai frumoasa si mai interesanta cu atat imaginea finala va fi mai deosebita.

Lavoarul poate avea orice culoare dorim, astfel incat imaginea finala sa fie una deosebita.

 

Accesoriile completeaza imaginea finala

 

Accesoriile sunt indispensabile pentru orice baie. Cu cat baia noastra este mai dotata, cu atat aceasta va fi mai frumoasa si mai complexa.

 

Corpurile de iluminat sunt importante

Ca sa putem avea parte de o baie luminoasa si frumoasa nu trebuie sa uitam de importanta corpurilor de iluminat. De cele mai multe ori baia este o incapere care nu are parte de lumina naturala.  Din acest motiv baia are nevoie de cat mai multa lumina.

 

Primas.ro ne ofera toate corpurile de mobilier de care avem nevoie in baie

Cu Primas Home vom avea parte de cele mai calitative si cele mai rezistente piese de mobilier. Cu cat vom avea mai multa grija de modul in care baia arata, cu atat ne vom simti mai bine atunci cand vom pasi in ea. Pe Primas.ro vom gasi cele mai interesante corpuri de mobilier, astfel incat baia sa se bucure de o ambianta placuta.