Toamna asta, alege profile exterioare de la Decora House si bucura-te de un design arhitectural asa cum ti-ai dorit.

Gama variata de profile exterioare:

Profilele de fatada (sau exterior) isi gasesc locul unic in arhitectura unui imobil printr-un impact vizual puternic. Acestea accentueaza stilul si forma fatadelor. Decora House se preocupa constant sa iti ofere de profile exterioare care sa te ajute in atingerea stilului arhitectural dorit.

Totodata, ancadramentele ajuta la accentuarea stilului, facand din acestea unul din elementele de atractie vizuala. Dimensiunea safolosit se alege in functie de marimea, formatul si numarul ferestrelor de pe fatada.

Solbancurile sunt profile exterioare decorative de arhitectura care, pe langa rolul lor decorativ au si un rol practic. Acestea preiau apa de ploaie de pe pervazul ferestrei si o impiedica sa se scurga direct pe fatada. Se monteaza in partea inferioara a ferestrei.

Glafurile de exterior se vor alege in functie de proportiile ferestrelor, de marimea fatadei, de celelalte elemente de pe fatada precum si de linia estetica dorita.

Ornamentele de exterior – profile exterioare sunt braurile decorative, frontoanele, bosajul, cheile de bolta, cornisele, coloanele sau pilastrii de exterior. Acestea va ajuta sa creati un design deosebit, unic al fatadelor. De asemenea, va ajuta in  crearea unor efecte vizuale si elemente de impact.

Pentru mai multe idei in materie de design, va invitam sa accesati pagina noastra, cu un simplu click aici.