Cauti o firma care se ocupa de inchirieri auto Otopeni si ai nevoie de o solutie rapida? Nu vei gasi doar una singura, ci vei avea la dispozitie o mare diversitate de optiuni. In orasele mari, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu sau Timisoara exista concurenti puternici in acest domeniu, care vor cauta sa te convinga sa ii alegi.

Ce e important sa stii inainte sa bati palma cu o firma Rent a Car si cum sa nu te lasi pacalit de comisioanele ascunse, decoperi in acest articol pregatit ca un mini-ghid special pentru tine.

 

  1. Afla cum se face rezervarea si cum se calculeaza costurile totale

Multe dintre firmele vechi de Rent a Car nu pun comisoanele si taxele aditionale la vedere, ci prefera sa le mentioneze abia la momentul platii. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, colaboreaza cu companii moderne, ce iti permit sa faci rezervarea si plata online. Astfel, poti simula oricand inchirierea unei masini, avand transparenta totala inca de la primul click. Atunci cand faci rezervarea, precizeaza clasa masinii dorite, perioada de inchiriere, locatia de predare, dar si locatia de preluare, precum si tipul de asigurare. In locul clasicei garantii, astazi ownerii companiilor solicita plata asigurarilor, mai facila si pentru clienti.

 

  1. Descopera ce beneficii iti poate garanta compania Rent a Car

Intr-o piata atat de competitiva, companiile vin in intampinarea clientilor cu diverse beneficii, prin care sa le raspunda la nevoi. De exemplu, poti beneficia de gratuitate pentru primul sofer aditional, de bonusuri atractive pentru rezervari recurente, ce se pot reconverti in bani sau facilitati, plus de optiunea de a inchiria cu / fara card de credit si cu / fara asigurare, sau de a te bucura kilometri nelimitati. Vestile bune nu se opresc aici: lista de beneficii poate fi si mai lunga, in functie de politica fiecarei companii. Studiaza cu atentie ofertele si asigura-te ca nu exista costuri sau taxe ascunse pe care sa le descoperi ulterior.

 

  1. Intereseaza-te despre flota de masini disponibila pentru inchiriere

Daca visezi sa conduci o masina electrica, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa o inchiriezi. Astfel, nu numai ca poti face un test drive gratuit pentru o viitoare masina pe care ti-ar placea sa o achizitionezi, dar iti si eficientizezi costurile pentru consum. Daca ai preferinte specifice, asigura-te ca exista optiunea dorita de tine in flota de masini disponibila pentru inchiriere. Incearca sa o rezervi online, astfel incat sa ai siguranta faptului ca poti beneficia de confortul dorit la timpul potrivit. Fereste-te de companiile cu o flota auto restransa, respectiv doar cate un singur exemplar auto reprezentativ pentru anumite branduri / masini.

 

Un exemplu pe piata firmelor Rent a Car: Caroutis – inchirieri auto

Atunci cand vine vorba despre calitate, exigenta, profesionalism si experienta pe piata de inchirieri auto, Caroutis.com este cel mai bun exemplu. Aceasta companie are peste un deceniu de activitate in cele mai mari orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu si Timisoara si o flota auto extinsa.

Poti inchiria de la Caroutis.com inclusiv masini electrice, ca BMW i3 sau Nissan Leaf, dar si orice alt tip de autovehicul care sa iti ofere nivelul optim de confort. Poti inchiria cu / fara asigurare si cu / fara card de credit. Ai kilometri nelimitati, primul sofer aditional gratuit, dar si alte beneficii la Caroutis – inchirieri auto.

 

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com