Ce caracterizeaza cel mai bine o petrecere daca nu baloanele, care prin multitudinea lor de culori pot inveeli orice incapere? Petrecerile nu duc lipsa de baloane si cel mai des intalnite sunt cele personalizate care dau oricarei petreceri o nota mai personala.

Daca urmeaza sa organizati o petrecere iata care sunt pasii de urmat pentru ca aceasta sa fie una exact asa cum v-ati dorit.

  1. Planificati-o din timp:este important sa calculati aproximat de cate baloane personalizate aveti nevoie pentru decor si nu ar strica sa luati in plus cateva la numar pentru a le inmana drept cadou de plecare acasa. Daca vreti sa achizitionati si cateva baloane cu heliu, ar fi recomandat sa va achizitionati si o butelie cu heiu, pentru a economisi cativa banuti.
  2. Tematica petrecerii: la o petrecere nu va sta nimeni sa asorteze baloanele la culoarea draperiior sau a culorii incaperii, insa acestea trebuie obligatoriu sa fie in ton cu tema petrecerii. Daca este o petrecere de fetite clar nu vor lipsi balanele roz, albastre pentru petrecerile pentru baietei, rosii daca este o petrecere de Ziua ndragostitilor, iar exemplele ar putea contnua la nesfarsit.
  3. Pompa de umflat baloane sau butelie cu heliu: o petrecere presupunea umflarea unui numar extrem de mare de baloane, deci nci sa nu va treaca prin cap ca le veti putea umfla dumnevoastra. Ususrati-va munca si achizitionati o pompa speciala pentru umflat baloanele sau o butelie cu heliu. Vei vedea ca ambele se vor dovedi extrem de utile.
  4. Panglica: la o petrecere nu poti lega baloanle cu ata. O aniversare acasa nu presupune o atenie atat de sporita in ceea ce priveste modalitatea de prindere a baloanelor, insa o perecere cu un numar mai mare de invitati va merita ceva mai deosebit. Astfel ca panglica este accesoriul esential pentru legarea baloanelor, penru a putea sa le atarnati decorativ prin camera. Puteti asorta culorile panglicilor cu ale baloanelor si daca le atarnati de tavan, taiati-le la lungimi diferite pentru varietate.
  5. Amplasarea baloanelor: nu veti ramane niciodata in pana de idei, deoarece aveti numeroase posibilitati. Le puteti lega de balustrada, de scaune, daca e petrecere la curte le puteti prinde de garduri si obligatoriu la usa din fata, pentru a se marca locul unde este petrecerea. O decoratiune mai deosebita cat si amuzanta pentru o petrecere este sa umpleti camera cu baloane umflate cu heliu. Camera va capata un spect ambiental si impresionant, fie ca folositi sau nu panglici ondulate.
  6. Invitatiile: De ce sa nu folositi un balon drept invitatie la o petrecere? Este chiar simplu si reprezinta o idee origina, numai ca veti avea nevoie de o a doua persoana sa va ajute. Tot ce trebuie sa faceti este sa umflati un balon (dar sa nu il legati) si sa scrieti detaliile petrecerii pe balon folosind un marker permanent, si apoi sa il dezumflati. Asezati-l intr-un plic si scrieti o nota pentru invitati sa umfle balonul.

Acum ca stiti care sunt pasii unei petreceri de succes, nu mai ramane decat sa faci lista de invitati si necesarul pentru petrecere si sa ii dati bice. Cu siguranta veti organiza o petrecere de pomina.