Multi oameni au nevoie de tratamentul cu implanturi dentare, dar sunt reticenti in privinta lui, deoarece se tem de durere sau de costurile ridicate. Insa, amanarea tratamentului duce doar la agravarea problemelor stomatologice.

Atunci cand apar goluri in dantura, este important sa te prezinti la o clinica cu renume, asa cum este dentalexcellence.ro, pentru a beneficia de cea mai eficienta solutie de inlocuire a dintilor lipsa. In caz contrar, intreaga ta fizionomie poate avea de suferit, dintii vor incepe sa migreze, iar procesul de masticatie va deveni din ce in ce mai greu de realizat.

Iata cateva informatii pe care trebuie sa le stii despre tratamentul cu implanturi dentare:

Arata la fel ca dintii naturali

Implanturile nu vor avea o nuanta diferita fata de cea a dintilor tai. Dupa aceasta procedura, intreaga ta dantura va avea un aspect armonios, iar oamenii din jur nu isi vor putea da seama daca tu ai sau nu implanturi dentare.

In urma tratamentului, vei zambi fara griji si vei avea mai multa incredere in tine!

Vei mesteca din nou orice aliment iti doresti

Daca vei apela la procedura de implantare, nu vei mai avea restrictii legate de mancare. Vei putea sa mesteci din nou orice aliment iti doresti, fara sa iti fie teama ca dintii tai se vor fisura sau se vor rupe.

Rata de succes a tratamentului cu implanturi dentare este mare

In cazul in care nu ai apelat la acest tratament, pentru ca te temeai ca organismul tau il va respinge, trebuie sa stii ca are o rata de succes foarte mare, atunci cand este realizat la o clinica stomatologica de top.

De asemenea, este necesar sa stii ca, dupa procedura de implantare, este important sa acorzi o atentie speciala ingrijirii orale. Periajul corect al dintilor si folosirea metodelor suplimentare de curatare (ata dentara, dusul bucal etc.) te vor ajuta sa iti mentii gingiile sanatoase, pentru ca implantul sa se integreze osos fara dificultati.

In cazul in care esti fumator, medicul dentist iti va recomanda sa renunti la fumat sau sa reduci macar numarul tigarilor consumate pe zi. Substantele toxice din tigari pot compromite reusita procedurii, motiv pentru care ar trebui evitat acest viciu in timpul tratamentului.

Este o investitie de durata

Implanturile dentare pot rezista chiar si toata viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Ele nu se cariaza si se pot mentine in cea mai buna stare multi ani la rand, asa ca vei face garantat o investitie buna.

In plus, daca nu vei amana acest tratament, vei fi scutit de cheltuieli suplimentare, asa cum sunt cele care pot aparea in urma resorbtiei osoase (un proces determinat de o dantura incompleta).

Nu afecteaza dintii naturali

Spre deosebire de alte metode de inlocuire a dintilor pierduti, tratamentul cu implant dentar nu afecteaza dintii vecini. Puntile dentare, de exemplu, sunt sustinute de dintii invecinati, proces care ii poate deteriora de-a lungul timpului, dar metoda nu se aplica in cazul implanturilor. Ele sunt independente si iti ofera siguranta ca dintii naturali nu vor avea de suferit in urma procedurii.

Asadar, pentru a-ti reintregi dantura, implanturile reprezinta cea mai buna solutie! Alege clinica stomatologica Dental Excellence si recupereaza-ti zambetul de altadata!