Un implant dentar Fast&Fixed este o tehnică care permite recuperarea calității vieții în cel mai rapid mod, deoarece pacientul primește implanturi și dinți ficși în aceeași zi. Tehnica implantului imediat poate fi efectuată pentru a înlocui un dinte, mai mulți sau toți dinții. Dental Privilege este o clinică stomatologică angajată în implantologia dentară modernă. În clinica stomatologică există specialiști în implantologie dentară, care utilizează tehnica Fast&Fixed. Într-o  o singură ședință  se efectuează tot tratamentul și în câteva ore pacientul își poate trăi viața cu normalitate totală.

Confort, viteză, estetică

Deoarece Fast&Fixed înseamnă implanturi cu dinți ficşi, pacientul se va putea bucura de confort, deoarece, aceste implanturi nu sunt proteze detașabile. Datorită vitezei procesului de implantare, vei avea dinți temporari ficși în aceeași zi. După câteva luni ar trebui să mergi la consultație pentru amplasarea dinților finali. Cu implanturi Fast&Fixed pacientul își recuperează funcția estetică și dentară în câteva ore. În plus, un tratament de acest tip îmbunătățește vindecarea gingiilor, îmbunătățind la rândul său aspectul gurii.

Implant dentar Fast&Fixed

Stomatologia modernă s-a străduit să creeze o soluție eficientă și confortabilă pentru reabilitarea cât mai multor dinți, procesul fiind posibil într-o singură intervenție. Implanturile dentare constituie cea mai eficientă soluție pentru a-ți reabilita dinții pierduți sau deteriorați. Implanturile dentare sunt mai confortabile și funcționează mai bine decât alte soluții sau chiar alte proteze, atât fixe, cât și detașabile. Implanturile dentare Fast&Fixed nu vor influența funcțiile anatomice ale gurii.

Efectuarea controalelor de rutină în clinica dentară și cu igiena adecvată, poate face ca implanturile dentare să dureze mult timp, chiar și o viață. Cu toate acestea, în ciuda beneficiilor, mulți pacienți preferă să parcurgă acest proces cât mai repede posibil. Din acest motiv, au apărut așa-numitele implanturi dentare Fast&Fixed cu încărcare imediată. Acest tip de implant dentar este un proces cu o încărcate imediată, tot procesul efectuându-se de la început până la sfârșit într – o singură zi, adică, într – o singură vizită la specialist. Acest tip de implant este nu numai foarte rapid, dar evită și etapele intermediare tipice asociate implanturilor de încărcare non-imediată, cum ar fi utilizarea protezelor amovibile între diferitele procese.

Poți pleca cu dinții ficși

Pacienții vin dimineața și după-amiaza pot pleca deja cu dinții estetici. În general, proteza este plasată la 24-48 de ore după intervenția chirurgicală a implantului. Însă, aceasta este o proteză provizorie înșurubată la implanturile nou plasate, deoarece cea definitivă va fi plasată după întregul proces de osteointegrare. Cu toate acestea, pentru a beneficia de această clasă de implanturi, trebuie îndeplinite o serie de cerințe. Cea mai importantă dintre ele este ca pacientul să nu prezinte un istoric de patologii sistemice care pot reprezenta complicații. De asemenea, este convenabil ca maxilarul să aibă o muşcătură corectă, adică a ocluzie stabilă. În cele din urmă, trebuie să menții o igienă orală corectă, și bineînțeles, este bine ca pacientul să nu fumeze.

Cheia succesului pentru implantul dentar Fast&Fixed, constă în osteointegrarea dinamică, adică în integrarea implantului de titan în os. Osteointegrarea nu este altceva decât procesul natural al organismului de a accepta implanturile dentare plasate în structura osoasă.