Cu multa pozitivitate in ceea ce priveste publicitatea din spatiul romanesc putem spune ca cea mai buna metoda de a-ti face afacerea cunoscuta este prin intermediul unui banner publicitar. Fiind, de asemenea, o metoda clasica, vei remarca ca si din punct de vedere financiar este mult mai buna decat oricare alt tip de reclama!

Cum imi promovez afacerea printr-un banner publicitar?

Faptul ca promovarea prin intermediul unui banner publicitar este in continuare cea mai sigura varianta, acest lucru demonstreaza ca este un subiect de mare interes, subiect pe care o sa-l abordam si noi. In randurile ce urmeaza it vom prezenta cele mai de interes aspect si iti vom raspunde la toate intrebarile pe care le ai.
banner publicitar
Se stie ca cel mai important aspect este pozitionarea unui banner publicitar pentru ca acesta sa fie cat mai vizibil de un numar cat mai mare de oameni. Amplasat intr-un loc populat, vei avea posibilitatea ca mesajul tau sa ajunga la un public cat mai divers, ceea ce inseamna mai multa vizibilitate si vanzari mai mari!

Ce spune legislatia?

Din punct de vedere legal, amplasarea unui banner publicitar se poate face pe fatada spatiilor comerciale aflate la parterul imobilului, bineinteles, cu acordul locatarilor. Daca zona pe care ai ales-o tu contine stalpi de telecomunicatii din lemn sau pe care sunt amplasati doar semafoarele, cel mai bine este sa ii eviti, deoarece amplasarea pe acestia este strict interzisa.

Totusi, pe stalpii de iluminat este permisa amplasarea reclamelor, dar numai cu aviz din partea autoritatilor, adica a administratiei publice locale. Daca exista si cazuri mai speciale, vei avea nevoie si de avizul detinatorului stalpului.

Daca nu cunosti legislatia, indicat este sa te informezi inainte de a amplsat reclama ta pentru a nu risca sa iei amenda. Valoarea amenzii porneste de la 1000 lei si poate ajunge chiar si pana la 20000 lei, in functie de gravitatea situatiei.

Cauti sisteme expozitionale personalizate?

Marele Print este lider in ceea ce priveste producatorii de sisteme expozitionale, fiind autorizat cu privire la conceperea produselor, dar si pentru amplasarea acestora. Nu doar ca vei avea la dispozitie o lista de produse la preturi avantajoase, dar totul va fi in regula din punct de vedere legal. Apeleaza la producatorii de incredere care te vor ajuta sa iti cresti vanzarile afacerii tale!