O clinica de ginecologie este locul in care iti vei gasi linistea odata cu inceperea vietii sexuale. Chiar daca multe femei se tem sa meraga in cabinetul unei medic specialist in ginecologie, aceasta teama ar trebui sa dispara, consultul fiind benefic pentru paciente. Actioneaza acum si gandeste-te la sanatatea ta care nu va fi afectata mai tarziu!

Unde gasesti o clinica de ginecologie in Bucuresti?

Timpul mediu al unei vizite intr-o clinica de ginecologie este de 15-20 de minute, iar consultul se va desfasura intr-un mediu relaxat si primitor pentru pacienta. Pe langa aceasta examinare, medicii le recomand pacientelor sa efectueze si alte examinari cervicale si vaginale, urmate de cunoscutul test Babes-Papanicolau.
clinica ginecologie
Acestea sunt metode prin care se pot diagnostica probleme grave sau afectiuni care iti pot afecta atat viata, cat si viata sexuala. Mersul intr-o clinica de ginecologie trebuie sa fie facut regulat si sa devina parte din viata si stiul pacientei. Odata cu inaintarea in varsta, vizitele la medicul specialist in ginecologie trebuie sa se efectueze mai des, intrucat se instaleaza menopauza, iar organismul femeii trece prin numeroase transformari.

Daca esti in cautarea unor specialisti sau iti doresti o clinica de ginecologie in care sa ai parte de medici cu o vasta experienta in domeniu, apeleaza cu incredere la Clinicile Medicale Romgermed! Cu o istorie lunga in spate, Grupul Medical Romgermed ofera servicii de calitate la cele mai inalte standarde pentru toti pacientii!

De ce trebuie sa mergi regulat la medicul ginecolog?

Din pacate, in randul femeilor nu exista obiceiul de a se prezenta in mod regula la medicul specialist din diferite motive. Unele au teama de a nu descoperi ca sufera de vreo afectiuni grava, in timp ce altele pur si simplu nu se prezinta din rusine. Este foarte gresit sa te prezinti la medicul specialist doar in momentul in care ai deja o problema! Cu cat stai mai mult, cu atat exista riscul ca aceasta sa se agraveze.

Cu o aparatura de ultima generatie, Grupul Medical Romgermed sustine si incurajeaza femeile sa mearga la ginecolog pentru investigatii de specialitate. Nu uita ca acum ai posibilitatea de a te prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist pentru a efectua controlul gratuit.