Cauti o solutie optima prin care sa-ti amenajezi spatiul industrial pe care il ai la dispozitie? Atunci trebuie sa stii ca poti opta intre pardoseli decorative, cele cu cuart sau pardoselile elicopterizate din beton, toate fiind rezistente si extrem de simplu de intretinut pe termen lung.

Pe langa aceste tipuri de pardoseli, mai ai si alte variante interesante, pe care le poti folosi, astfel incat sa poti deschide un magazine, un centru comercial sau un showroom in care sa expui obiectele pe care vrei sa le vinzi!

Pardoseli decorative

Cu un aspect extrem de interesant, pardoselile decorative te ajuta sa iti amenajezi un spatiu in care creativitatea si imaginatia sa se imbine perfect. De exemplu, poti folosi aceasta varianta daca vrei sa amenajezi o zona de relaxare sau un spatiu de joaca.

Varietatea de culori pe care o ai la dispozitie este extem de bogata, iar in functie de modul in care combini nuantele te poti bucura de o atmosfera generala pozitiva. Mai mult, trebuie sa stii ca pardoselile decorative se aplica sub forma lichida, asa ca acopera perfect intreaga suprafata!

Pardoselile expodice – le poti folosi cu incredere!

O alta varianta, pe care o ai la dispozitie este aceea de a alege pardoselile epoxidice. Acestea se obtin din rasini epoxidice, adica substante chimice ale caror stare de agregare este in forma lichida. De regula, pardoselile epoxidice sunt perfecte pentru spatii sterile, simplu de curatat si unde traficul este intens. De aceea, le poti utiliza in industria medicala, in industria alimentara, dar si in domeniul hotelier ori pentru amenajarea spatiilor de birouri.

Pardoseli poliuretanice

Rezistente pe termen lung si simplu de intretinut si curatat, pardoselile poliuretanice se aplica tot sub forma lichida si sunt obtinute prin turnarea unui amestec de cimenturi speciale si rasini poliuretanice. Densitatea lor poate varia, in functie de proprietatile elastice pe care le au.

Despre pardoselile poliuretanice trebuie sa stii ca sunt foarte sensibile la umiditate, asa ca trebuie sa le asiguri un timp de uscare cat mai mare.

Pardoseli elicopterizate din beton

Pardoselile elicopterizate din beton se numara si ele printre optiunile pe care trebuie sa le iei in considerare. Ele trebuie aplicate cu ajutorul unor slefuitoare performante: la doar cateva ore de la turnarea betonului, elicopterele pentru beton intervin pentru a indeparta neregularitatile, iar astfel, obtii o suprafata perfect netezita, ferma si puternica.

Daca planuiesti sa amenajezi un spatiu in care traficul sa fie unul intens in fiecare zi, atunci aceasta solutie este una excelenta pentru tine. De exemplu, poti utiliza pardoselile elicopterizate in centrele comerciale, in parcarile auto, dar si in alte spatii in care suprafetele trebuie acoperite cu un strat de beton rezistent si dur.

Printre cele mai importante beneficii de care ai parte datorita pardoselilor elicopterizate se numara:

  • aplicare rapida;
  • durabilitate;
  • rezistenta excelenta la stresul mecanic;
  • obtii suprafete omogene, continue si perfect netede.

Pardoseli speciale pentru depozite

Depozitele sunt la mare cautare in prezent, avand in vedere ca cererea de pe piata este intr-o continua crestere. O afacere profitabila, de care ai putea sa te ocupi ar fi aceea de a deschide un astfel de spatiu, asa ca trebuie sa ai grija la tipul de pardoseala pe care il alegi.

Foarte important este sa stii ca pardoselile pentru depozite sunt rezistente la sarcini mecanice mari, dar si la traficul intens, asa ca poti folosi cu incredere utilaje de mici dimensiuni, fie ca este vorba despre transpaleti sau motostivuitoare.

PardoseliIndustriale.ro iti pune la dispozitie o gama larga de solutii din care poti alege! Fie ca alegi sa te indrepti catre pardoseli epoxidice, pardoseli cu cuart sau cele speciale pentru depozite, ai garantia unor rezultate excelente pe termen lung!

 

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542