Fiecare camera in care te relaxezi poate fi personalizata cu un pat tapitat, care sa-ti sporeasca senzatia de confort. Stilul clasic este unul care se mentine inca si-n 2021. La Homs, poti gasi cele mai accesibile paturi tapitate, si cele mai confortabile modele care sa se plieze pe orice dimensiune a camerei.

Dormitorul este zona dedicata in totalitate relaxarii si refacerii, iar pentru un somn reconfortant ai nevoie de un pat ergonomic. Designul patului si densitatea sau calitatea saltelei iti asigura o stare de bine pe intreaga ziua.

1. Pat tapitat Astra Homs bej

Decoreaza cu un pat tapitat Astra Homs bej si bucura-te de confortul unui somn odihnitor. Tablia patului are rol de izolare termica dar si de suport. Este decorata cu o tapiterie clasica, capitonata, cu acelasi material textil ca si baza de pat.

Salteaua ergonomica este si anatomica si urmareste linia spatelui. Are 29 cm grosime (+-1 cm), si se poate utiliza pe ambele parti si este fabricata cu materiale de o calitate superioara pentru a asigura un somn reconfortant. Salteaua este prevazuta cu arcuri tip Herkul cu dimensiune de 7,2 cm ce sporesc starea de relaxare si odihna. Straturile saltelei sunt intarite pentru fiecare zonă de presiune a corpului aplicata, iar greutatea este distribuita in mod egal.

2. Paturi tapitate cu lada si saltea Hypnos

Ofera-ti ore intregi de confort cu un pat tapitat cu lada si saltea Hypnos. Acesta este potrivit atat pentru un dormitor de tineret, cat si pentru un senior, oferind o suprafata generoasa de dormit. Salteaua are dimensiuni: 120 x 200 cm si poate fi personalizata si pe alte marimi.

Salteaua este ortopedica de duritate mediu spre moale si se pliaza pe forma spatelui. Pe o scala a producatorului de la 1 (moale) la 5 (dur), aceasta saltea este notata cu numarul 3.

Salteaua este densa si se muleaza pe greutatea corpului. Are 28 cm grosime(+-1 cm), si este invelita cu un strat de material Thermofelt, ce are rol in reglarea temperaturii corpului.

3. Pat tapitat Modal in nunate de roz pudrat

Culoarea roz pastelat este una care invita la romantism si la buna dispozitie. Patul tapitat este unul in dulcele stil clasic, care iti garanteaza obtinerea unui decor boem si aspectuos. Picioarele patului sunt si ele in stil clasic si sunt inaltate usor baza de la podea, pentru a se putea curata cu usurinta si pentru a se realiza aerisirea bazei.

Baza de pat cu tablie si saltea Modal include pat tapitat cu somiera rabatabila, tablie capitonata si saltea este potrivit pentru amenajarea unui dormitor matrimonial.

Vezi mai multe modele si alege si tu un pat tapitat Homs si decoreaza inspirat in dormitorul tau.