Daca esti nou in constructii sau nu ai luat inca in considerare metoda de Design build foundation, atunci iata beneficiile incontestabil bune pe care acest Design-Build le aduce proiectelor de constructie si renovare.

1. Munca in echipa mai eficienta

Munca in echipa se realizeaza, evident, in cadrul unei echipe. Daca proiectantul si contractantul sunt pe ambarcatiuni diferite, cum ar putea continua sa faca proiectul? Ar putea chiar sa inceapa corect?

In metoda design build fundatie, contractantul se ocupa atat de proiectare, cat si de procesul de constructie, iar proprietarul este, de asemenea, incurajat sa se implice. Cand se intalneste o problema, toti acesti jucatori cheie stau impreuna pentru a elabora un plan despre cum sa rezolve problema si sa mentina proiectul pe cale si in program.

2. Responsabilitate totala

Dupa cum am spus, atunci cand proiectantul este, de asemenea, cel care construieste proiectul, se acorda mult mai multa atentie planului, preturilor si programului, ceea ce face ca rezultatul sa fie mai bun decat atunci cand proiectantul si contractantul sunt din grupuri diferite.

Un alt avantaj al responsabilizarii unei echipe pentru intregul proiect este ca toate aspectele pot fi luate in considerare la inceputul procesului, inclusiv taxele de munca, costurile de constructie, utilitatile, indemnizatiile de amenajare a teritoriului si toate celelalte costuri legate de finalizarea proiectului. Acest lucru il ajuta pe contractant sa prezinte proprietarului o oferta mai exacta pentru a nu suferi de lipsuri ulterior.

3. Continuitate in fluxul de lucru

Aceleasi persoane sunt implicate in proiect de la inceput pana la sfarsit, ceea ce adauga eficienta si eficacitate procesului. Sarcinile si programele sunt planificate mai eficient, deoarece contractantul cunoaste deja nivelul de calificare al membrilor sai. Armonia dintre muncitorii care se cunosc deja se adauga si la productivitatea la locul de munca.

4. Expertiza atat in ​​procesele de proiectare, cat si in cele de constructie

Firmele de proiectare-construire angajeaza atat designeri, cat si manageri de proiect pentru a lucra impreuna. Acest lucru permite companiei sa obtina ce e mai bun din ambele lumi. In plus, firmele de proiectare-construire au de obicei un parteneriat solid cu subcontractanti de incredere. De asemenea, se asigura ca acesti subcontractanti sunt, de asemenea, experti reali in domeniile lor, deoarece sunt platiti o parte din bugetul pe care il primeste antreprenorul general pentru a se asigura ca fac o treaba buna.

5. Sfaturi profesionale mai valoroase

Proiectarea si constructia pot scapa de sub control atunci cand acesti doi profesionisti nu sunt de acord cu termenii proiectului. Dar acest lucru nu este cazul unei firme de proiectare. Proiectantul si constructorul actioneaza impreuna pentru a dezvolta cel mai bun design si plan pe care il pot transmite proprietarului si il pot indruma catre cel mai bun rezultat posibil. Proiectarea-construirea rafineaza un proces de la inceput pana la sfarsit si gestioneaza haosul in pasi ordonati.

Concluzie

Metoda de constructie traditionala este inca utilizata pana astazi si multi inca fac profit folosind aceasta metoda. Dar exista mai multe motive pentru care metoda de livrare Design Build foundation functioneaza mult mai bine pentru diverse proiecte, cum ar fi constructia noua, precum si renovarea.