Husele de Telefon Personallizate au devenit un accesoriu tot mai cautat .Sunt ideale pentru a face propriul telefon unic, dar in acelasi timp pot fi oferite ca si cadou. Oricine s-ar bucura sa primeasca in dar o Husa Personalizata cu Poza persoanelor dragi.

Totusi de unde comandam o Husa Personalizata de calitate?

In ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe magazine online care vand huse personalizate. Preturile acestora variaza foarte mult, ceea ce pe unii posibili cumparatori ii deruteaza.

Daca o cumperi pe cea mai ieftina, nu inseamna ca e proasta calitativ, cum nici cea mai scumpa nu este obligatoriu sa fie cea mai wow.

Huse Personalizate cu Poza TaPreturile huselor personalizate se fac in functie de costurile de productie sau de achizitie. De cele mai multe ori, magazinele care vand huse personalizate la un pret ridicat, sunt revanzatori.

Producatorii directi isi permit sa lase un pret mai jos, dar totusi acest pret trebuie calculat in functie de materialele folosite la productie, costurile pentru angajati, ambalajele folosite etc…

Cei de la eHuse.ro pastreaza un pret constant la Husele Personalizate. Sunt producatori directi, iar husele se printeaza prin metoda UV cu Aparatura Preofesioala si Cea mai Scumpa Cerneala UV de pe Piata.

Husele pe care se printeaza sunt din silicon de 1mm Grosime , iar datorita metodei de print, rezista foarte mult in timp si la uzura indelungata.

Ce al tip de Huse se Pot Personaliza?

Husa 360 Grade PersonalizataCei de la eHuse.ro au lansat de curand un nou produs personalizat, dupa indelungi teste.

Acesta este: Huse 360 Grade Personalizate.Este compusa din doua bucati Fata + Spate care se imbina si acopera Telefonul Perfect. Material Fata: Silicon Moale . Material Spate: Policarbonat Tare Transparent.