Credeti ca ati gasit cele mai bune tehnologii si persoana de vanzari promite ca este sistemul de supraveghere perfect pentru asigurarea proprietatii dumneavoastra. Camere de supraveghere video sunt una dintre cele mai bune optiuni de securitate, dar in cazul in care nu sunt instalate corect, v-ati irosit banii!

Inainte de a te decide cu privire la ce camere de supraveghere profesionale sa cumperi trebuie sa evaluezi amenintarile casei si proprietatii dumneavoastra. Trebuie sa iti faci un plan general unde amplasezi camerele de supraveghere inainte sa le cumperi. Astfel vei stii ce camere de supraveghere sa alegi, de interior sau de exterior. Stiind unde veti amplasa camerele de supraveghere veti stii si ce camere sa cumparati, ce lentila sa aibe si ce protectie antivandal

De asemenea, gandeste-te la locuri care au nevoie de mai multa securitate. Este posibil sa doriti sa plasati una sau doua camere de supraveghere suplimentare in aceasta zona. Un infractor iti poate distruge o camera de supraveghere sau poate sa se ascunda in unghiul mort al camerei. Cu toate acestea un infractor incercand sa distruga mai multe camere sigur va alerta compania de securitate care supravegheaza casa ta inainte ca hotul sa intre in interiorul casei tale.

Evitati pozitionarea camera de supraveghere video atat de sus incat sa nu se poata vedea chipul persoanei. Multi oameni incearca cand instaleaza camere de supraveghere sa le plaseze suficient de sus incat infractorii sa nu ajunga la ele insa este inutil daca veti putea vedea doar varful capului persoanei. Aceasta instalare este inutila, camere de supraveghere trebuie plasate la un un unghi de 45 de grade pentru a supravegherea video perfect.

Selectarea unui recorder DVR pentru camere de supraveghere va va trage bugetul in jos insa e absolut necesar pentru a pastra inregistrarile si a beneficia de functiile DVR. Cele mai multe DVR-uri vin cu retea si conexiune la internet pentru vizualizare de la distanta. Vizualizare de la distanta are mai mult de a face cu modul in care este configurat routerul dumneavoastra decat DVR-url. Pentru instalarea acestor sisteme e mai bine daca aveti o echipa de instalare camere de supraveghere care are cunostinte in IT