Promotia „20% reducere la bucatarii, dulapuri, usi glisante si livinguri”, inceputa in luna mai, continua toata luna iunie, Komandor oferindu-va, astfel, posibilitatea de a achizition la pret redus produse de calitate. Detalii suplimentare despre promotie gasiti accesand www.komandor.ro sau in magazinele fizice Komandor din Bucuresti si din tara.

Garantam servicii de calitate si piese de mobilier adaptate cerintelor actuale in materie de durabilitate, calitate, rezistenta, profesionalism. Marturie a calitatii produselor Komandor sta si numarul foarte mare de clienti care s-au bucurat de unul sau mai multe produse Komnador: mobilier pentru casa, mobilier de birou, mobilier pentru hoteluri sau mansarda, usi glisante, mobilier de bucatarie si living, mobila pentru copii, etc.

Despre Komandor

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei organizatii datand insa din 1986. KOMANDOR este un ambasador al designului de interior, al dressingurilor si al sistemelor de usi glisante a caror calitate a fost dovedita de-a lungul timpului.

Compania noastra este in crestere constanta, castigandu-si renumele de a fi una din cele mai dinamice si mai respectate companii producatoare de bucatarii pe comanda, dressinguri si usi glisante. Toate acestea sunt confirmate de reteaua profesionala de distributie a produselor noastre, prin distribuitori autorizati, in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America de Sud.

Ne conformam incontinuu criteriilor de performanta ale pietei moderne, dorintelor clientilor nostri si suntem in permanenta la curent cu acestea.

Cu o vasta experienta in domeniul productiei de mobilier – dressinguri si usi glisante, cu o prezenta in peste 52 de tari, concernul Komandor a devenit leader mondial in sisteme de glisare. Komandor ofera solutii complete pentru compartimentari de spatii, dressinguri, dormitoare, dulapuri cu usi glisante, usi glisante separare incaperi, dulapuri pentru zonele mansardate, bucatarii, etc.