Nu exista nimic care sa inlocuiasca linistea pe care o ai atunci cand stii ca cei dragi sunt protejati de o amenintare externa. Multe persoane incearca sa treaca peste acest lucru cu sisteme de supraveghere. Exista multe modalitati simple de ati proteja casa precum instalarea de alarme la usi si la ferestre insa exista multe sisteme de supraveghere de baza cum ar fi camere de supraveghere si kit-uri cu mai multe camere de supraveghere. Orice nevoie de securitate a-ti avea progresele tehnologice avansate te ajuta sa o indeplinesti. S-ar putea sa fi coplesit de multitudinea de optiuni disponibile pentru securizarea casei. Mai jos sunt cele 5 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare cand vrei sa achizitionezi un sistem de supraveghere rezidential.

1. Camere ascunse

Camere de supraveghere ascunse sunt perfecte pentru a asigura siguranta celor dragi. Daca aveti copii mici care sunt luati in ingrijire in mod constant de catre o bona sau alt baby sitter, camere de supraveghere ascunse iti pot oferii liniste. Camerele de supraveghere disimulate sunt o alegere excelenta pentru supravegherea tuturor activitatilor din interiorul casei. Poate ai adolescenti nesupravegheati pentru o perioada lunga de timp sau un animal de ompanie indisciplinat. Oricare ar fi motivul veti gasii multe variante de camere de supraveghere

2. Kituri Multi-Camera

In plus fata de camere video ascunse, poate doriti sa achizitionati un kit de mai multe camere de supraveghere. Kiturile sunt de obicei o modalitate eficienta de a furniza securitate casei tale. De exemplu daca doriti sa monitorizati intrarile casei aveti nevoie de camere de supraveghere varifocale pentru a vedea caractersiticile faciale pe langa acestea poate doriti 2 camere de supraveghere de exterior pentru a vedea o imagine de ansamblu. Determinati nevoile dumneavoastra de securitate si faceti economii cumparand un sistem de mai multe camere de supraveghere

3. Camere de supraveghere cu vedere pe timpul noptii

Una dintre cele mai importante caracteristici care trebuie sa le luati in considerare atunci cand achizitionati camere de supraveghere este vederea cu infrarosu.  Aceasta caracteristica este deosebit de importanta, daca doriti sa monitorizati casa dumneavoastra in orice conditii de iluminare.

4. Trebuie sa fie rezistente la intemperii si antivandal

Daca doriti sa instalati camerele de supraveghere in aer liber, cu siguranta trebuie sa va asigurati ca sunt rezistente la apa si la vreme rea. Multe persoane doresc sa plaseze camerele in jurul casei lor pentru a vedea si imprejurimile. Astfel chiar si hotii vor fi descurati de prezenta lor. Ar fi bine camerele sa aibe carcase cu protectie antivandal pentru a rezista loviturilor.

5. Inregistrare la miscare

Ar trebuii sa te gandesti inainte si sa cumperi camere de supraveghere care pot inregistra la detectia miscarii. Pe langa camerele de baza care inregistreaza la cea mai mica miscare, exista acum camere de supraveghere cu senzori PIR care au imunitate la animale pana in 30 de kg. Astfel camera va inregistra doar atunci cand este cu adevarat miscare in interiorul si exteriorul casei tale.