De ce se recomanda plasa sudata

Plasa sudata este un material de constructie si face parte din gama de materiale metalurgice. Are o forma specifica si este utilizat pentru armarea betonului pe suprafete care necesita o rezistenta sporita.
plasa sudata
Materialul recomandat in special consolidarea suprafetelor plane si curbate supuse unei presiuni ridicate, deoarece acest material contribuie pe deplin la cresterea rezistentei acestor suprafete. De fapt, acest material este un adeziv care contribuie pe deplin la imbunatatirea rezistentei suprafetei. Punctul forte al proiectului este ca acest material nu este folosit doar pentru realizarea de cladiri noi, ci si pentru consolidarea cladirilor vechi. Prin urmare, acest material este cea mai buna solutie pentru cresterea rezistentei proiectelor care contin suprafete de beton.

Care sunt caracteristicile acestui material de constructie?

Plasa sudata are multe functii foarte utile in diferite proiecte de constructii. Printre aceste atribute, putem mentiona urmatoarele:

  • Acest tip de plasa are in compozitie fire metalice care ii cresc duritatea.
  • De asemenea, are o forma unica, facandu-l usor de distins de concurenti. Acest tip de plasa sudata este patrata.
  • De asemenea, este foarte rezistent la tractiune si alungire.

Dar trebuie mentionate si unele neajunsuri. Mai exact, trebuie sa fiti foarte atenti la metoda de transport. Daca nu este transportata corect, este probabil ca acest tip de plasa sudata sa se deformeze. De aceea, se recomanda amplasarea pe orizontala.

Daca sunteti interesat sa cumparati plasa de sarma sudata zincata, aveti ocazia sa cumparati acum, de la Mesteru Manole.

Trei lucruri de retinut atunci cand cumparati o plasa de sarma sudata zincata

Cand achizitionati acest material, este important sa luati in considerare si sa urmati urmatoarele sfaturi:

  • Transport – In timpul transportului, plasele sudate zincate trebuie sa fie intr-o pozitie orizontala in loc de o pozitie verticala pentru a evita deformarea acesteia pe cat posibil;
  • Depozitare – Ar trebui sa evitati depozitarea direct pe sol cat mai mult posibil pentru a evita rugina. Se recomanda depozitarea pe europalete.
  • Tratament – Se recomanda reducerea la minimum a numarului de tratamente pentru a evita indoirea sau deformarea.