Roplasto Window Center subsidiara a grupului HIDROPLASTO, membru a concernului BESAGROUP a fost creat din dorinta de a asigura un inalt nivel calitativ al produselor furnizate, precum si al lucrarilor executate, investindu-se in acest sens in resurse umane si tehnologii avansate in concordanta cu standardele europene, aceste lucruri fiind demonstrate de numeroasele certificari detinute: agremente tehnice, certificate C.E, department de control si monitorizare lucrari, raport de incercare pentru fiecare produs.
Roplasto Window Center este specializata in productia de ferestre si usi din pvc cu geam termopan folosind exclusiv profilele fabricate doar in Germania de catre Roplasto Systemtechnich GmbH.
ROPLASTO a fost infiintata in anul 1955 si oferea atunci servicii de extrudare pentru produse specifice domeniului de constructii. Intr-un proces foarte rapid de crestere, am ajuns in foarte scurt timp un furnizor de servicii complete pentru constructia ferestrelor – atat in Germania, cat si pe plan mondial. Fiind un partener dinamic al firmelor specializate in domeniul ferestrelor, ROPLASTO ofera o gama larga de produse care indeplinesc toate conditiile in materie de constructie moderna a ferestrelor PVC.
ROPLASTO a reusit sa-si creeze un renume in intreaga lume. Investim in mod constant in cercetare, proiectare, echipamente si procese noi si asiguram astfel o adaptare permanenta a productiei la dorintele clientilor nostri. Toate profilele din gama noasta sunt produse in fabrica proprie din Bergisch Gladbach si Borken – 100% Made in Germany.
Eficienta, design-ul, functia, fizica constructiilor, protectia mediului si utilizarea responsabila a resurselor de materii prime indeplinesc la ROPLASTO cele mai exigente cerinte si se imbina in mod optim cu cunostintele dobandite in domeniul tamplariei PVC.
Prin marca ROPLASTO raspundem cu incredere, deschidere si transparenta provocarilor viitorului si ne adaptam zilnic cerintelor individuale ale clientilor nostri.
De ce ferestre si usi de la Roplasto Window Center subsidiara a grupului Hidroplasto?
– grupul nostru de firme are propria fabrica de productie, dotata cu utilaje de ultima generatie
– suntem specialisti in ferestre si usi, peste 65% din productie mergand spre export: Italia, Spania si Anglia
– oferim servicii complete: consiliere prin agentii nostri specializati, vanzare, demontarea tamplariei existente, masuratori, productie, montaj, service in garantie si post garantie
– functionam pe piata din Romania de peste 7 ani
– folosim doar cele mai bune materiale si echipamante: Roplasto Systemtechnick GmbH (Germania) , G-U(Germania), URBAN (Germania)
– garantam lucrarea in maxim 5 zile de la incheiera contractului
Profilele Roplasto Systemtechnick GmbH&Co. KG Germania sunt in conformitate cu prevederile Legii nr. 608/2001 privind evaluarea conformitatii produselor , cu modificarile ulterioare si cu Hotararea Guvernului nr.662/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii , putand fi puse in opera conform instructiunilor de utilizare continute in documentatia produsului. Standardul de referinta in conformitate cu care este realizat produsul este: SR EN 12608: 2005
Mai multe detalii pe www.roplasto-romania.ro

roplasto