Vrei sa aduci un strop de culoare si veselie casei tale iarna aceasta? Coronitele de Craciun sunt un accesoriu simplu, elegant si plin de optimism pe care sa il folosesti in timpul sarbatorilor de iarna. Stii de ce sunt populare coronitele de Craciun si de ce sa le comanzi la IMOD Flowers?

Cum au devenit populare coronitele de brad

Obiceiul de a aduce verdele padurii in casa noastra dateaza inca din secolul 16, cand oamenii au inceput sa aduca brazii taiati pentru a-i impodobi. Pentru a le da o forma mai uniforma si armonioasa, oamenii taiau unele ramuri, din care formau coronite ca sa nu le arunce. In perioada aceea, absolut totul din viata lor era folosit si reutilizat pana cand nu mai avea nicio intrebuintare.

De asemenea, pomul de Craciun era scurtat pentru a incapea in casa, iar crestinii incercau sa ii dea o forma triunghiulara care sa reprezinte Trinitatea. Ramurile ramase se foloseau la coronite, care erau formate perfect rotunde, intr-o reprezentare a divinitatii perfecte.

In zilele noastre, coronita de Craciun simbolizeaza onoare si bucurie si este o piesa de decor ce nu poate sa lipseasca de pe masa de sarbatori. Coronitele de brad de la IMOD Flowers au elemente ce imbina armonios trecutul cu prezentul, crengutele de brad natural si ingerasii, gnomii sau globuletele atat de populare sezonul acesta.

De ce sa iei o coronita de Craciun de la IMOD Flowers

O coronita cu ramurele de brad natural, mere cerate, lumanari si globuri rosii ar arata minunat in decorul de Craciun din casa ta. Poti sa comanzi la IMOD Flowers o coronita cu trandafiri, ilex si anthurium, unde florile si bobitele lucioase, rosii, sunt accentele de care are nevoie coronita verde pentru a aduce esenta Craciunului in casa prietenilor tai.

Celebreaza Craciunul in familie, adunati in jurul mesei pe care troneaza un aranjament floral cu brad natural, pin si orhidee. Lumanarile, globuletele, ramurelele de tuia si ilexul au un aer festiv si incalzesc sufletele noastre atunci cand afara este frig si sta sa ninga.

Comanda la IMOD Flowers o coronita de Craciun pe care sa o agati de usa de la intrare. Coronitele pot fi folosite si pentru a decora ferestrele in timpul sarbatorilor de iarna si contribuie la atmosfera magica din casa, alaturi de celelalte elemente decorative.

Daca astepti colindatorii cu nerabdare, fa-i sa se simta bine primiti inca de la intrarea in casa. Pune pe usa de la intrare o frumoasa coronita de Craciun, iar in hol pune o coronita cu cateva lumanari, globuri si leduri care sa ii surprinda pe musafiri. Langa coronita, creaza un mic aranjament tematic cu conuri de brad, gnomi si Mosuleti din material textil, nuci, portocale sau chiar rondele uscate de portocale.

Acum stii de ce sunt atat de populare coronitele de Craciun. Dau un aer festiv si o atmosfera de poveste de iarna, chiar daca afara inca nu au cazut primii fulgi de nea. Alege una din coronitele de la IMOD Flowers si adu magia Craciunului in casa ta!