A inceput cea mai frumoasa luna din an si, odata cu ea, goana dupa daruri pentru cei dragi. Uneori, gasirea cadoului perfect pare o misiune imposibila – tocmai de aceea, in Decembrie, ai de ales dintr-o gama extinsa de Gift Card-uri personalizate, astfel incat sa poti oferi un cadou cu amprenta personala unica.

In aceasta luna, lansam un card special, cu tematica Christmas, in valoare de 100, 300 sau 500 de RON, care se poate achizitiona de la biroul de informatii din zona Main Square. Elegant, simplu si rapid, noul Gift Card ParkLake iti ofera inspiratia necesara pentru a le face o bucurie de sarbatori celor dragi!

Vino sa il vezi pe Mos Craciun in ParkLake
Craciunul nu inseamna doar cadouri, ci si bucuria de a-l vedea pe Mos Craciun – iar ParkLake te pune in legatura directa cu el.
Vino in Main Square in perioada 13-24 Decembrie, intre orele 14:30-19:30, deschide Usa Magica si vorbeste LIVE cu Mos Craciun, aflat tocmai in Laponia. Daca ai o lista de cadouri si inca nu ai apucat sa ii scrii Mosului, te asteptam!
Hai in ParkLake si ofera-i copilului tau o experienta de poveste!
Impreuna invingem dizabilitatea – ParkLake sprijina Crosul Conil
Craciunul este sinonim si cu faptele bune, astfel ca ParkLake continua misiunea de a darui zambete si bucurii si sprijina Crosul Conil – ”Impreuna invingem dizabilitatea”, devenind punctul de plecare spre casa lui Mos Craciun din Laponia.
In perioada 3-15 Decembrie, te asteptam la locul special amenajat din Main Square, pentru a te inscrie la cros. Fiecare inscris in cursa si fiecare kilometru parcurs inseamna sustinerea unei ore de terapie si tratament pentru copiii cu dizabilitati pe care cei de la Conil ii au in grija.

Primii 2 kilometri parcursi asigura si inscrierea in tragerea la sorti pentru cele 10 carduri cadou in valoare de 300 de lei fiecare, asa ca nu uita sa treci pe la biroul Conil, inainte de plecare, pentru a-ti ridica tichetul de tombola.

Poti sa ajuti copiii cu autism si fara sa te inscrii la cros. Langa punctul de pornire va fi o urna in care vom strange pentru ei rechizite, jocuri educationale, acuarele, plastilina sau puzzle-uri.

In plus, poti redacta si trimite o scrisoare pentru Mos Craciun, iar voluntarii de aici se vor asigura ca sperantele, gandurile bune si dorintele tale vor ajunge la destinatie cat mai repede cu putinta.

Ne vedem in ParkLake!

In siguranta #nudoaracasa
In contextul actual, ParkLake Shopping Center a dezvoltat si adoptat masuri sporite de igiena si siguranta, pentru a oferi in continuare o experienta de shopping cat mai sigura si placuta clientilor sai. Astfel, a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.
In plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul in siguranta #nudoaracasa. Printre acestea se numara implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial si informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum si instalarea sistemelor de masurare a temperaturii la toate intrarile in centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant in toate zonele comune principale (intrari in mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulatie in mall, precum si implementarea unor noi sisteme de semnalistica si informare menite sa transmita vizitatorilor masurile de protectie si conduita recomandate in interiorul centrului comercial.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.
Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.
Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.