british nursery

Copii se afla in situatii dificile si paradoxale in momentul in care sentimentele si nevoile lor nu sunt in concordanta cu asteptarile parintilor sau, pur si simplu, atunci cand nu stiu inca sa exprime ceea ce vor de la cei din jurul lor.

Cauzele unor astfel de comportamente sunt numeroase, de la impulsivitate si lipsa experientei (nestiind cum sa actioneze intr-o anumita situatie), pana la oboseala fizica si psihica provocate de asteptarile prea mari din partea parintilor. Spre exemplu: un copil cu un comportament dificil este un copil descurajat care incearca sa isi gaseasca locul, ale carui actiuni sunt in conformitate cu dorinta de acceptare sociala pe care o cauta, si-o doreste si nu o primeste.

Si ce este de facut intr-o astfel de situatie?

Workshop-ul Descifrarea comportamentelor dificile ale copiilor isi propune:

  • sa ii ajute pe parinti sa inlocuiasca strategiile ineficiente de comunicare cu unele reflective, empatice si eficiente;
  • sa identifice nevoile care stau in spatele comportamentului negativ al copilului si sa il redirectioneze spre un comportament pozitiv;
  • sa inteleaga mesajul pe care copilul il transmite prin intermediul comportamentului sau.
  • sa le ofere parintilor recomandari si metode de educatie pozitiva si eficienta, intr-o atmosfera placuta, relaxanta si creativa.

Experienta dobandita de Acorns in cei 10 ani de activitate in domeniul educatiei, in lucrul alaturi de copii cu varste cuprinse intre 0-6 ani, le va oferi parintilor si perspectiva practica, prin exemplificarea abordarilor si rezultatelor inregistrate in gestionarea comportamentelor dificile ale copiilor.

Workshop-ul se va desfasura in data de 29 mai 2014, incepand cu ora 18:00, in Acorns British Style Nursery (Strada Popa Soare nr.63, sector 2), si va fi condus de catre Alexandra Dascal – Psiholog si Educator Acorns.

 

Acorns British Style Nursery este prima organizatie din domeniul educatiei din Romania certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award.

Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie),  National Children’s Bureau (Marea Britanie), Early Years – the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la International British School of Bucharest si Cross Frontier Education.

 

Contact si inscrieri:

Acorns British Style Nursery

Strada Popa Soare nr.63, sector 2, Bucuresti

Tel: 0720 003 069

Email: office@acorns.ro

Web: www.acorns.ro