„De aia nu-mi mai ploua in beci”; o afirmatie cu tenta umoristica, la baza careia sta insa un sambure de adevar, iar pentru ca Milucon ia intotdeauna lucrurile in serios atunci cand vine vorba de infiltratiile de apa, va pune la dispozitie servicii de hidroizolatii subsoluri in urma carora veti putea afirma ca nu va mai „ploua” in beci multumita acestei companii.

 

Hidroizolatii subsoluri, pentru ca betonul pierde in fata apei

 

De ce hidroizolatii subsoluri? Pentru ca prin natura sa, betonul nu este un material impermeabil, ba din contra, absoarbe cu usurinta apa, indiferent de cantitatea in care aceasta este prezenta. Care ar putea fi sursa de provenienta a acestei ape, avand in vedere ca subsolul, prin definitie, se afla sub suprafata solului? In mod cert nu poate fi vorba de cea pluviala.

 

Subsolul unei cladiri se refera la beciul, pivnita sau alte spatii localizate in partea cea mai joasa a constructiei, care insa nu se afla la adapost de surplusul apei rezultate din precipitatii, care poate provoca inundatii (in cele din urma, se pare ca afirmatia amintita este mai valabila, mai adevarata decat am crede).
De asemenea, apa care cauzeaza infiltratii in subsol poate fi si cea din panza freatica, provenita de la echipamentele de stropire, s.a.m.d, iar singura solutie de prevenire a unor astfel de situatii este efectuarea lucrarilor de hidroizolatii subsoluri.

 

Consecintele lipsei lucrarilor de hidroizolatii subsoluri

 

In cazul in care alegi, intr-un mod neinspirat am putea adauga, sa scoti din plan lucrarile de hidroizolatii subsoluri, vei avea de suferit nu numai tu, ci si constructia cu pricina si bunurile sau alimentele pe care le-ai depozitat in subsol.
Infiltratiile de apa provoaca subrezirea peretilor, afectand totodata si structura de rezistenta a intregii constructii, acestea din urma fiind responsabile si cu aparitia mucegaiului. O pivnita sau un beci plin de mucegai automat se transforma dintr-un spatiu ideal de depozitare, intr-unul in care nu mai poti pastra nimic, nici diverse obiecte, si cu atat mai putin muraturile sau zacusca pentru iarna.
Si nu in ultimul rand, mucegaiul poate duce la dezvoltarea ciupercilor si diferitelor bacterii, asadar, daca tii la sanatatea ta, ai 2 optiuni: ori iti incui beciul si arunci cheia, ori apelezi la serviciile de hidroizolatii subsoluri oferite de catre Milucon.

 

Hidroizolatii subsoluri prin Milucon: pentru spatii functionale

 

Cu sediul in Bucuresti, unul dintre principalele domenii de activitate ale companiei Milucon este cel al hidroizolatiilor, in cadrul acestuia, firma realizand hidroizolatii terase, balcoane, bazine, rezervoare de apa, piscine, si bineinteles, hidroizolatii subsoluri.
Echipa Milucon, formata din personal calificat, cu experienta in domeniu, reda functionalitatea spatiilor de acest gen, indiferent de gradul in care au fost afectate de infiltratii, pentru ca tu sa te poti bucura in continuare de toate avantajele pe care acestea le ofera. Lucrarile sunt efectuate utilizand tehnologia BASF si ISOMAT, precum si cele mai bune materiale, in acest caz, cimenturi osmotice.
Indiferent de complexitatea operatiunilor de hidroizolatii subsoluri, Milucon raspunde prompt oricarei solicitari venite in acest sens, acceptand orice provocare si garantand totodata lucrari durabile, de calitate.

Mentine functionalitatea si aspectul estetic al pivnitelor, beciurilor si spatiilor asemanatoare prin serviciile de hidroizolatii subsoluri oferite de www.milucon.ro!