Mai – luna diminetilor deschise in Acorns British Style Nursery

15, 22, 29 mai 2014

 

Cum exploreaza copilul tau un mediu nou si cum interactioneaza cu alti copii de aceasi varsta?

Ce materiale si ce activitati sunt organizate pentru copii pe parcursul unei zile de gradinita?

Cum se lucreaza cu cei mici si cum sunt gestionate nevoile lor intr-un alt mediu decat acela din familie?

Cum sa alegi gradinita potrivita?

 

Toate aceste intrebari sunt firesti si se regasesc pe buzele parintilor care cantaresc optiunile in ceea ce priveste inscrierea copilului lor la gradinita. Rolul parintelui in familiarizarea copilului cu un mediu nou, interactiunea cu alti adulti si copii este unul important, de implicarea si coordonarea actiunilor educator-parinte tinand si adaptarea mai rapida a copilului la rutina din gradinita si inceperea procesului de explorare si invatare.

O metoda utila de a descopri cum se lucreaza alaturi de copii, ce spatii le sunt destinate, ce rol are jocul in procesul de invatare si ce difera de la o grupa de varsta la alta sunt “Diminetile Deschise in gradinita”, evenimente in cadrul carora parintii participa alaturi de copii la activitatile din grupa, observa modul de interactionare si relationare a celor mici in acest univers si cum sunt ei sprijiniti de catre membrii echipei educationale.

Acorns British Style Nursery isi deschide larg portile copiilor (intre 1 si 6 ani) si parintilor exploratori si dornici de joaca, joi 15, 22 si 29 mai 2014, in intervalul orar 09:00-11:00.

Participati alaturi de copiii si educatorii din gradinita la activitati, aflati detalii despre structura zilei, relatia educator-copil, program si activitati optionale si beneficiati, totodata, de o introducere in universul educatiei britanice.

Doriti sa participati alaturi de copilul dumneavoastra la acest eveniment? Rezervarea locului se face in scris (pe adresa office@acorns.ro) sau telefonic (0788 418 186).

Acorns British Style Nursery este prima organizatie din domeniul educatiei din Romania certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award.

Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children’s Bureau (Marea Britanie), Early Years – the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce, International British School of Bucharest si Cross Frontier Education.

 

Acorns British Style Nursery

Strada Popa oare nr.63, sector 2, București

Tel: 0788 418 186

Email: office@acorns.ro