Rosa lanseaza noua colectie compusa din rochii de seara senzuale, cu insertii din broderii realizate manual.


Noua colectie Rosa a creatoarei de moda Rozalia Bot pune in prim-plan o femeie ce imbina cariera, familia si viata sociala cu succes. O “supravietuitoare” a acestei societati lipsita din ce in ce mai mult de valori autentice. 

ROSA e un brand dedicat unor femei “reale”, dincolo de masurile 90-60-90. Acele femei ce isi pastreaza feminitatea prin pasiunea si grija fata de familie, prin puterea de a reusi in cariera, prin gratia cu care imbina viata sociala, familia si deadline-urile de la locul de munca.

Femeia de azi – intruchiparea eroinei cotidiane are un loc de cinste in colectia ROSA pentru ca EA razbate prin provocarile vietii si ale societatii. A fi femeie in societatea romaneasca cere mult curaj, prea multa provocare. Complimente aduse femeilor de pretutindeni prin tinute elegante realizate cu tesaturi fine precum voal de matase, saten de matase, catifea de matase, dantela si broderii realizate manual.

Pentru a sustine aceasta campanie membre ale Clubului Rotaract Oradea au acceptat provocarea de a poza in tinutele create de Rozalia Bot. Trecand de la statutul de sora, fiica, mama, la acela de femeie de afaceri, gospodina, angajata sau manager, membrele Rotaract au fost pentru cateva ore in postura de fotomodel. Campania vrea sa ilustreze faptului ca reprezentatele sexului frumos pot infrunta cu succes si stil toate responsabilitatile cotidiene.

Pentru realizarea acestei campanii le multumim celor ce ne-au fost alaturi: restaurantul Graf, restaurantul Pizza e Vino din Oradea, echipa celor de la Amazing Visuals, salonul ACHA – Mirela Fazakas si Brigitta Wohl. Pentru a afla mai multe despre brandul Rosa ne puteti urma in cadrul paginii de Facebook: http://www.facebook.com/Rosa.by.Rozalia.Bot

Rosa_by_Rozalia Bot-profile_pictureDespre Rosa:

Rosa este un atelier de moda si creatie lansat la finele anului 2012. In prezent acesta ofera creatii din colectiile proprii, dar si prin comanda exclusiva.

Brandul Rosa by Rozalia Bot isi propune sa contribuie la procesul de educare a publicul in a transforma opulenta in eleganta seducatoare. In acest scop fiecare cumparator beneficiaza de consultanta gratuita in privinta cromaticii tinutei si a liniei vestimentare.