Daca ai cautat solutii de dezinfectare si curatenie, probabil te-ai intalnit pana acum cu solutiile marca Ecolab. Desi acest brand nu este extrem de popular pe piata din Romania, in special in unitatile comerciale, acesta este destul de cunoscut in randul cabinetelor medicale si afacerilor din mediul HoReCa. De ce?

Pentru ca acest producator dezvolta, in principal, solutii de purificare si tratament a apei – si apoi, secundar, solutii profesionale de dezinfectare si curatare. Este unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori de solutii profesionale din lume, cu o activitate de 99 de ani pe piata!

Ce produce Ecolab?

Un raspuns scurt si la obiect ar fi de toate – cel putin in sfera curateniei si dezinfectiei. Producatorul nu se opreste la dezinfectanti profesionali si este capabil sa ofere unei singure afaceri solutii de curatenie pentru toate departamentele.

Astfel, poti gasi urmatoarele produse de la acest producator:

 • Aditivi de clatire;
 • Solutii curatare carpete, mochete, covoare;
 • Carucioare profesionale pentru curatenie si dezinfectie;
 • Crema abraziva pentru grupurile sanitare;
 • Degresanti profesionali;
 • Detartranti profesionali (sanitari, concentrati);
 • Detergenti (decapanti, degresanti, dezinfectanti, igienizanti, sanitari, superumectanti);
 • Dezinfectanti (virucizi);
 • Lavete profesionale;
 • Neutralizatori biologici;
 • Polimer;
 • Lotiuni de ingrijire a pielii.

Acestea sunt tipurile principale de produse pe care le poti gasi intr-un magazin ce distribuie produse marca Ecolab. Fiecare tip de detergent, detartrant si asa mai departe poate fi folosit, dupa caz, in mai multe industrii si domenii.

Care este misiunea Ecolab?

Acest producator are un venit net anual de aproximativ 1.6 miliarde de dolari. Astfel, dupa cum ar spune unii, este un jucator destul de important in domeniul aferent. Drept urmare, misiunea si mesajul companiei sunt la fel de importante ca produsele pe care aceasta le produce.

Asadar, producatorul doreste sa devina atat lider, cat si inovator pe piata produselor de curatenie, dezinfectare si salubrizare. Dar nu e vorba numai despre produse – Ecolab iti poate pune la dispozitie atat produse, cat si sisteme si servicii.

Acestia duc igiena si curatenia la un nou nivel, care nu poate fi comparat cu cel al produselor pe care le gasesti de obicei in comert. Tocmai de aceea, un dezinfectant profesional de la acest producator este cu mult superior altor produse de acest tip ce pot fi gasite in unitatile comerciale.

De unde poti cumpara produse Ecolab?

In Romania, nu exista multi distribuitori care sa colaboreze cu acest producator. Evident, principalul motiv este pretul produselor lor – astfel, o unitate comerciala cu un stoc divers nu are de ce sa achizitioneze produse profesionale de dezinfectie in cantitati mari.

In schimb, distribuitori specializati de produse si echipamente de curatenie si dezinfectie, precum eDezinfectanti.ro, au posibilitatea de a aduce acest producator si in Romania. Drept urmare, magazinul online eDezinfectanti este unul dintre putinele locuri unde poti gasi produse marca Ecolab – totodata si la un pret extrem de avantajos.

Acest magazin online este conceput si destinat, in principal, afacerilor din domeniul HoReCa si cabinetelor medicale de specialitate. Evident, oricine doreste poate achizitiona un produs de calitate superioara din magazinul mentionat!