Corectoarele de postura sunt, in ziua de astazi, un produs mai mult decat popular. Evident, acest lucru se datoreaza faptului ca marea majoritatea a oamenilor au ori un job, ori un stil de viata care le afecteaza in mod negativ sanatatea spatelui. Pe scurt, atat lipsa exercitiilor fizice zilnice, cat si lipsa unei posturi corecte duc la sau inrautatesc afectiuni precum cifoza, scolioza si asa mai departe.

Apoi, multi oameni doresc sa evite afectiunile si cel mai important, durerile de spate. Astfel, acestia ajung sa isi cumpere un corector postura pe cont propriu, fara a consulta medicul specialist in prealabil. Asadar, in cele ce urmeaza, vei afla cum poti alege corespunzator un astfel de produs.

Evident, este recomandat sa ceri sfatul medicului specialist in cazul durerilor constante de spate sau in cazul unor simptome ce par mai serioase.

Cum alegi un corector postura ideal pentru tine?

Exista 5 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand achizitionezi un astfel de produs. Acestea se refera la modul de actiune al produsului, la nivelul de confort, la cat de usor este de utilizat, la aspect si, evident, la pret. Astfel, produsul ar trebui sa:

  • Actioneze asupra zonelor cu probleme – un astfel de produs nu actioneaza asupra intregului spate, asa cum o postura inadecvata nu porneste dintr-un singur punct. Tocmai de aceea, produsul pe care il cumperi trebuie sa actioneze asupra zonei cu probleme sau cu dureri – lombara, cervicala si asa mai departe. Mai apoi, un corector postura poate actiona si asupra gatului sau umerilor, din nou in functie de natura afectiunilor tale;
  • Fie confortabil – tine minte ca, dupa ce te vei obisnui cu un astfel de produs, il vei purta in majoritatea timpului. Astfel, nu vrei sa ai un corector care iti provoaca iritatii sau, mai rau, care este confectionat dintr-un material care nu permite circulatia aerului. Totodata, acest dispozitiv nu trebuie sa iti ingreuneze miscarile sau sa-ti afecteze mobilitatea;
  • Poata fi folosit usor – unele corectoare de pe piata sunt mai complexe si necesita 2 sau chiar mai multe persoane pentru a fi montate si ajustate corespunzator pe corp. Desigur, pentru corectia posturii si pentru imbunatatirea afectiunilor cu simptome minore, iti trebuie un corector postura simplu, pe care sa-l poti echipa si da jos de unul singur;
  • Sa aiba un aspect placut – utilizarea permanenta a unui astfel de produs implica purtarea sa pe sub haine (sau chiar si pe deasupra). In ambele cazuri, produsul trebuie sa arate estetic. Exista unele corectoare care pot fi purtate peste haine, asemenea unor bretele. Totusi, majoritatea sunt concepute pentru uzul pe piele si daca sunt de calitate, sunt destul de subtiri pentru a nu fi observate nici sub o camasa.

In cele din urma, cand vine vorba de pret, calitatea este cea mai importanta. Astfel, ar trebui sa cauti produse de la producatori cu renume in industrie. Atunci cand calitatea este aceeasi, pretul va fi diferit doar in cazul corectoarelor cu o componenta inteligenta/electrica.

De unde poti achizitiona un corector postura de calitate?

Un asemenea produs poate fi gasit in magazinul online ArtroMedicale. Acesta dispune de produse certificate si concepute de producatori autorizati, cu renume in industrie. Pe langa calitate, iti este garantat si pretul avantajos!

Acceseaza acum platforma ArtroMedicale – echipamente ortopedice si medicale de cea mai inalta calitate!