Piata spatiilor comerciale de inchiriat din Bucuresti nu este numai un segment edificator al pietei imobiliare, ci si un adevarat indicator al situatiei economice a tarii. Practic, cu cat mai multe companii reusesc sa incheie contracte de inchirieri de spatii in care sa-si desfasoare activitatea comerciala, cu atat economia da semne mai puternice si mai importante de revenire. In acest articol vom analiza 3 oferte de inchirieri spatii comerciale in Bucuresti de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta.

 

INCHIRIERI SPATII COMERCIALE IN ZONA DOROBANTI


Spatiu comercial de inchiriat in zona Dorobanti pentru suma de 1300 Euro / luna. Este situat in apropiere de bulevardul Dacia si soseaua Stefan cel mare si face parte dintr-un centru comercial recent construit, beneficiind de amenajari de calitate si design deosebit. Aceste spatii comerciale beneficiaza de paza non-stop, accesul in centrul comercial realizandu-se doar prin receptie, ceea ce sporeste securitatea spatiului. Printre facilitatile de care beneficiaza acest spatiu putem enumera geamuri termopan, parchet de calitate, aer conditionat, retea de internet si telefonie. Spatiul se poate gasi printre ofertele de inchirieri spatii comerciale in Dorobanti de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta (www.regatta.ro). Pentru pretul de inchiriere de 1300 Euro / luna se poate inchiria acest spatiu comercial ce dispune de o suprafata de 130 mp si un loc de parcare in zona ultracentrala Dorobanti.

 

INCHIRIERI SPATII COMERCIALE IN CENTRUL VECHI


Cu o piata extrem de „tumultoasa” de inchirieri de spatii comerciale, zona Centrul Vechi din Bucuresti atrage operatorii comerciali ce activeaza in segmentul de entertainment: cafenele, restaurante, sau cluburi. Un exemplu de oferta de inchirieri spatii comerciale in Centrul Vechi este un spatiu cu o suprafata de 129 mp pentru parter si 127 mp pentru demisol ce se poate inchiria pentru o chirie de 6700E/an. Atat pozitionarea, cat si vitrina de 15 ml recomanda acest spatiu comercial, aflat in curs de amenajare, pentru o cafenea sau un restaurant. O suprafata generoasa, de 336 mp si o dispunere tip parter si etaj sunt atribute ce permit convertirea unui spatiu comercial din Centrul Vechi in mai multe concepte precum cafenelele, restaurantele, dar si cluburile. Mai mult, intrarea separata pentru spatiul aflat la etaj garanteaza flexibilitate pentru exploatarea de proiecte diferite. Intreg spatiul comercial este de inchiriat pentru 4032 Euro fara TVA. Acesta, precum si multe alte oferte de inchirieri spatii comerciale in Centrul Vechi pot fi accesate de asemenea pe site-ul Regatta.ro.

 

INCHIRIERI SPATII COMERCIALE IN ZONA DECEBAL


Intr-unul dintre punctele fierbinti ale orasului, bulevardul Decebal, artera cu un important trafic pietonal si auto, gratie cafenelelor si restaurantelor aflate in zona, spatiile comerciale ating chirii mai ridicate. In apropierea Pietei Alba Iulia, unul dintre centrele financiare din Bucuresti, un spatiu comercial cu o suprafata utila de 260mp este disponibil in schimbul unei chirii de 7000 Euro fara TVA. Potentialul comercial al acestui spatiu de inchiriat este sustinut de cafeneaua si terasa functionale, amenajate in 2014. Aflat la parter, spatiul este oferit complet mobilat si utilat cu mese, scaune, instalatie de sunet Boose, sistem complet ventilatie, bar, etc. Spatiul permite atat conversia cu terasa, cat si acoperirea acesteia pentru utilizarea deplina a suprafetei. Acesta din urma se poate gasi doar in sectiunea de spatii comerciale de inchiriat din zona Decebal de pe site-ul Regatta Imobiliare.   Acestea sunt insa doar cateva din spatiile comerciale disponibile pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, alaturi de acestea, vizitatorii avand posibilitatea sa vada sute de spatii comerciale de inchiriat si de vanzare, in cele mai importante zone din punct de vedere comercial din Bucuresti.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat