Vidanjarea reprezinta solutia optima de curatare si intretinere a foselor septice, asigurandu-va de evitarea problemelor ce pot aparea in urma neingrijirii acesteia. De obicei, fosele septice sunt montate cat mai aproape de casa in zonele rurale sau acolo unde nu exista sisteme de canalizare.

Este important de stiut ca exista si zone unde nu se recomanda montarea foselor septice, printre care putem aminti:

– montarea langa o sursa de apa potabila
– in zonele abrupte
– foarte aproape de alte cladiri
– in locuri circulate de masini

Pentru evitarea problemelor ce pot aparea in timp, fosele septice trebuie intretinute cu mare atentie, recomandandu-se:
– tratamentele speciale pentru fosele septice
– evitarea aruncarii de obiectele solide in WC
– evitarea parcarea masinii pe fosa septica si folosirea spatiului delimitat fosei septice pentru traficul intens (evitati fisurarea rezervorului)
– goliti periodic si verificati permanent

In functie de numarul de persoane ce locuiesc in cladire, se recomanda vidanjarea foselor septice la un interval de 1-3 ani, tinand cont si de marimea rezervorului fosei septice. Procesul de vidanjarea al unei fose seprice dureaza in medie in jur de 45 de minute.

Pentru a spori durata de viata a foselor septice, recomandam folosirea refulata a bioactivatorilor. Acestia sunt meniti sa biodegradeze continutul fosei septice, putand fi folositi atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional.

Costul pentru un serviciu de vidanjare fosa septica In Bucuresti si Ilfov difera in functie de locatia in care va aflati (daca sunteti intr-o zona centrala, greu accesibila etc), in functie de cati km sunt parcursi de masina de vidanjare si de dimensiunea fosei septice.

Evita problemele ce pot aparea la fosele nevidanjate si neingrijite (mirosuri neplacute, scurgere greoaie a apei, poluare), colaborand cu o echipa de profesionisti ce dispun de utilaje moderne pentru vidanjarea in intretinerea foselor septice.

Contacteaza acum Aqua Sewer la +4 0729 766 530 sau pe emailul office@aqua-vidanjare.ro si scapa de grija vidanjarii fosei tale septice.