Odata cu dezvoltarea zonelor urbane, sistemele de canalizare si fosele septice au devenit indispendabile vietii de zi cu zi, avand ca principal scop colectarea apelor uzate. Pentru evitarea situatiilor neplacute (infundarea conductelor, spargerea tevilor, refulare) intretinerea canalizarii necesita o atentie sportita si o mentenanta constanta.

Indiferent ca este vorba de sectorul public, comercial sau privat, acest lucru trebuie sa preocupe fiecare proprietar de spatiu. Cu o vasta experienta in furnizare de servicii de vidanjare, Aqua Sewer ofera o gama completa de servicii de vidanjare si intretinere a canalizarii si foselor septice. Echipa noastra dispune de masini performante ce pot patrunde cu usurinta in zonele greu accesibile din centrul Bucurestiului, oferindu-va astfel lucrari de intretinere la un nivel calitativ.

Serviciile de vidanjare au ca principal scop golirea foselor septice, colectarea apelor uzate, salubrizarea, spalarea mecanizata, verificarea si desfundarea mecanizata a retelelor de canalizare.

Pentru evitarea problemelor ce pot aparea in lipsa intretinerii canalizarii sau a foselor septice, recomandam efectuarea vidanjarii periodic la un interval de 1-3 ani, in functie de marimea rezervorului fosei septice.

Care sunt principalele avantaje ale serviciilor de vidanjare

– reducerea deseurilor adunate
– eliminarea micro organismelor dezvoltate
– cresterea duratei de viata a conductelor
– costuri reduse de intretinere
– evitati mirosurile neplacute
– evitati scurgere greoaie a apei
– reduceti poluarea

Compania Aqua Sewer Services dispune de o vasta experienta in domeniul vidanjarii, de personal calificat si bine instruit, precum si de dotari tehnice specifice pentru indeplinirea cu succes a serviciilor de vidanjare. Serviciile de vidanjare oferite se desfasoara in Bucuresti si judetul Ilfov, insa la cerere acestea pot fi prestate si in alte localitati si judete.

De asemenea, specialistii Aqua Sewer pot fi contactati prin intermediul urmatoarelor date:

Tel: +4 0729 766 530
Email: office@aqua-vidanjare.r0

Alege acum o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in furnizarea serviciilor de vidanjare care sa lase in urma un spatiu igienizat, sanatos si corespunzator activitatiilor desfasurate de dvs.