Se spune ca daca iti place ceea ce faci, nu vei simti ca vei munci, nici macar o zi din viata ta. Si pentru ca sa iti placa ceea ce faci, trebuie sa intelegi substratul acestei povesti. Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data ce cauta de fapt un barbat pe un site de videochat. De indata ce ii vei intelege nevoia, vei sti cum sa abordezi situatia. 

Despre faptul ca in videochat este vorba in mare parte despre arta conversatiei si mai apoi cea a seductiei, am mai mentionat. Un model de videochat are toate sansele sa obtina mai mult succes daca se va arata deschisa si interesata sa discute cu un membru. 

Ce cauta, de fapt, un barbat 

Cand nu este satisfacut emotional si nu numai cauta mereu in alta parte afectiunea de care are nevoie. Culmea si poate ironic sau nu, nu simte nevoia sa faca asta cu cei apropiati sau poate chiar cu partenera de acasa. Simte nevoia de aventura, caci este el insusi inzestrat cu abilitati de vanator de la inceputurile omenirii. Este tentat de ceva nou si inedit, de un joc al seductie. 

Va cauta un model anume in care proiecteaza fanteziile sale. Acum si aici este liber sa isi creeze o realitate a lui. Desigur, oamenii in general sunt foarte diferiti si au nevoi diferite. Unii cauta pe site-urile de profil un model de videochat care sa ii asculte. Simt nevoia asta la orice pas din viata lor, fie ca atunci isi servesc cafeaua sau sunt intr-o noapte fara somn. Altii au placerea de a privi cand modelul danseaza. Sau poate asa naturala cum este ea, in timp ce se pregateste. 

Eterna discutie despre ce isi doreste un barbat in videochat se poate traduce prin ce fantezii are. Asta nu inseamna insa ca orice model de videochat trebuie si sa raspunda unor astfel de provocari. 

Este mai bun membrul fidel sau nu?

Ce este interesant de subliniat in acest domeniu, tu ca model in momentul in care devii parte din echipa, nu ti se ofera un job description strict. Asta inseamna ca nu esti o papusa in fata camerei care sa repete robotic anumite fraze. Ai libertatea de a duce discutia departe, mizezi pe farmecul tau de a sti cum sa raspunzi elegant si sa treci peste acele momente in care nu ai dori sa faci pe plac unei cerinte primite din partea membrului. 

Este mai bine sa fidelizezi persoana sau sa ii lasi sa plece din chat privat? Limita intre ce ai dori sa faci, sa spui sau sa expui in fata camerei atunci cand esti in discutii cu un membru este una foarte fina. Insa nu esti obligata sa treci de ceea ce iti impui ca nu iti doresti. 

Un membru fidel te va diviniza, te va pune pe un piedestal si va dori sa te cunoasca treptat. Ai insa provocarea de a veni cu ceva nou de fiecare data incat sa nu se plictiseasca. 

Trupul perfect nu este un reper al unui model apreciat 

Nu stim cum se intampla intr-un alt studio de videochat, dar cert este la ca MySecret Studio nu punem accent pe frumusetea feminina si pe arta atractiei, nu pe dimensiunile de model asa cum sunt cele care defileaza pe podiumuri. Nu te lasa intimidata de faptul ca nu esti trasa prin inel. Uneori barbatii care acceseaza site-urile de videochat cauta in mod special femei cu forme rubensiene. 

Te asteptam sa discutam mai multe. Acceseaza pagina noastra si descopera mai multe!