Medicina hiperbarică și-a făcut apariția în domeniul tratamentelor medicale încă din 1662, când a fost construită prima cameră hiperbarică de către Nathaniel Henshaw, un celebru medic britanic. Un tratament cu oxigen hiperbaric presupune utilizarea unei presiuni atmosferice cu o valoare mai mare decât cea de la nivelul mării care reduce și în final elimină excesul de gaz dizolvat în sânge.

Noi, la EstetikMed, salon de remodelare corporala din Colentina – Fundeni, ți-am pregătit astăzi 5 motive pentru care trebuie să încerci acum un tratament cu oxigen hiperbaric. Ești curioasă să afli care sunt acestea? Rămâi alături de noi și citește în continuare!

#1 Terapia prin oxigen hiperbaric te menține tânără

Știm, aceasta este una dintre promisiunile pe care o auzi destul de des de la multe saloane din București. Totuși, permite-ne să îți explicăm de ce credem atât de tare în acest tratament. În primul rând, vei putea vedea rezultate imediate chiar din prima ședință. Totodată, oxigenul sporește vindecarea leziunilor și imperfecțiunilor, având acțiune imediată și lăsând pielea netedă, luminoasă și relaxată.

#2 Un singur tratament, o mulțime de beneficii

Atunci când vorbim despre un tratament cu oxigen hiperbaric, vorbim despre o multitudine de afecțiuni pe care le tratează cu succes. Fie că îți dorești să scapi de acnee, linii de expresie sau riduri fine, fie că urmărești relaxarea și iluminarea tenului, acest tratament este conceput special pentru a rezolva probleme tale, de la cele mai simple, până la cele mai complexe.

#3 Sănătos, natural și rapid

Într-o ședință de tratament cu oxigen hiperbaric, tenul tău va primi aportul de vitamine de care are nevoie. Într-un oraș în care poluarea se află „la ea acasă, pielea noastră are nevoie de stimuli externi pentru a se menține sănătoasă. Oxigenul hiperbaric introduce substanțe benefice în straturile profunde ale pielii, printre care Vitaminele A, C, E, antioxidanți, colagen și acid hialuronic, substanțe de care tenul nostru are permanentă nevoie.

#4 Ajută la recuperarea după tratamente sau proceduri invazive

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este benefic și recomandat imediat după proceduri care au stresat tenul. Micropigmentarea sprâncenelor, tatuajele, make-up-ul permanent sau epilarea cu laser sunt doar câteva dintre procedurile la care ne supunem tenul atunci când dorim să facem o schimbare de look. După astfel de proceduri, este recomandat să efectuezi câteva sesiuni de tratament cu oxigen hiperbaric pentru a reduce daunele cauzate pielii tenului.

#5 O echipă de experți în domeniu se vor asigura că tratamentul este potrivit pentru tine

La EstetikMed, nu veți găsi doar un salon de remodelare corporala, ci și o echipă de experți pregătiți să răspundă nevoilor tale. Indiferent de problemele pe care le întâmpini, sau de cerințele delicate ale tenului tău, echipa EstetikMed va stabili care este cel mai bun tratament pentru obținerea cât mai rapidă a rezultatelor pe care le urmărești.

Dacă ai identificat nevoile și dorințele tale în acest articol, te așteptăm să ne vizitezi la EstetikMed, salon de remodelare corporala sector 2, pentru a discuta și a stabili împreună cum te putem face fericită!