Birouri de copii de import sau de export – cum alegem?

birouri pentru copii - mobilamoll
Birouri pentru copii

Mobilierul pe care copilul nostru il foloseste este unul din cele mai importante aspecte in ceea ce priveste cresterea sa sanatoasa, dezvoltarea sa corecta si pregatirea pentru scoala. Modul in care el va lucra, se va juca, se va pregati pentru scoala, isi va face temele il va influenta pentru o perioada lunga de timp de acum incolo – de ce nu, poate chiar pentru tot restul vietii. Merita asadar sa acordam mai mult timp acestei investitii ? Achizitionarea unor birouri pentru copii nu este legata doar de bani sau de timp, dupa cum vom vedea in randurile de mai jos. Mai mult decat atat, aceste birouri pot sa treaca printr-un anumit filtru, in ceea ce priveste alegerea lor corecta. In acest material vom raspunde unei singure intrebari pe care si-o adreseaza parinti de peste tot, aici in Romania: Sa alegem mobila produsa la noi in tara sau din strainatate? Vom privi comparativ cele doua variante de raspuns, luand ca puncte de reper cateva din informatiile furnizate de Mobila Moll – furnizor de birouri de copii cu traditie germana.

– Spre deosebire de mobilierul pentru copii produs in majoritatea fabricilor din Romania (sau chiar si in alte ateliere), cel strain indeplineste foarte frecvent normele europene in vigoare.  Astfel, certificatele de calitate dovedesc acest lucru. Mai mult de atat, certificatul AGR pentru egonomie este un alt mare plus.

– Cine mai ofera o garantie de 10 ani la produse si una de 5 ani post-vanzare, printre firmele romanesti? In schimb, pentru producatorii europeni acesta este ceva obisnuit.

– Punctele de mai sus ne duc la urmatorul subiect: materialele utilizate pentru productia de astfel de birouri pentru copii.  Amintim in linii mari principalele materiale ce intra in componenta acestora: otelul rezistent (protejat cu rasina), plasticul usor, aluminiumul, aliaje de zinc, melanina E1 placata cu rasina, cu emisii scazute.

– Aceste birouri sunt usor de montat, folosind un set de instructiuni extrem de detaliate.

– Au o valoare ridicata de revanzare (dupa un anumit numar de ani, dupa ce copiii nu le vor mai putea folosi, vor putea fi revandute)

– Au destul loc pentru stocare; in plus pot fi personalizate dupa bunul plac si li se pot adauga mereu accesorii. Din punct de vedere al coloristicii, ele vin cu o 7 optiuni, ce la randul lor pot fi modificate.

Asadar, atat ca si functionalitate, ca si functie estetica, dar si ca incredere, aceste birouri de productie germana se remarca, cu usurinta – pretul si durata de asteptare pentru livrare sunt astfel pe deplin justificate. Click aici pentru a intra direct pe pagina categoriei de birouri copii – convinge-te de calitatea si diversitatea acestor produse, printr-o navigare in liniste, pe site.