Sa lucrezi la MySecret Studio suna bine! Dar, pentru ca de cele mai multe ori exista un dar… ce te faci cu problema legata de distanta? Sa faci naveta nu suna prea bine, pentru ca orasele sunt tot mai aglomerate si nici sa pierzi vremea in trafic nu suna prea bine. Tinem sa te anuntam ca aici lucrurile stau diferit de tot ce ai auzit pana acum despre acest domeniu. Asadar ai cazarea asigurata, daca iti doresti relocarea. 

O schimbare pentru un viitor mai promitator 

Atunci cand consulti oferta unui studio de videochat din Bucuresti totul pare sa sune minunat, pana cand ajungi sa iti dai seama ca ar fi un chin pentru tine sa te deplasezi zi de zi spre locatie si inapoi acasa. Daca iti faci si ceva calcule pare ca nu suna bine deloc aceasta tranzitie zilnica. Dar cum suna sa faci si acest pas indraznet de a te reloca?

Stii cum se spune, atunci cand iti place ceea ce faci, nimic nu pare prea greu. Unii pentru o viata mai buna, pentru un viitor mai bun pleaca din tara sau aleg sa munceasca oriunde, orice. Cum sa nu te simti norocoasa cand tu poti sa ai o solutie sa le impaci pe toate, nevoi, placeri, dar mai ales tinand cont de independenta ta financiara? 

MySecret Studio ofera tuturor modelelor din tara care accepta oferta de job in unul din studiourile din marile orase precum Bucuresti, Brasov sau Cluj-Napoca cazare asigurata. In plus, garantia salariului contribuie de asemenea la a crea o baza a stabilitatii modelelor. Pentru ca atunci cand porniti in viata pe cont propriu este destul de complicat, greu si provocator. Teama de a nu esua exista si ea. Dar cand exista un angajator ce ofera garantii si nu doar promisiuni, povestea este una diferita. 

De ce sa alegi MySecret Studio 

Mutarea intr-un oras mare pare putin de speriat la inceput. Asadar va fi important de punctat ca oferta de angajare la videochat trebuie sa fie suficient de motivanta. MySecret Studio ofera beneficii variate pentru toate modelele. In primul rand, totul va fi parafat printr-un contract, locul de munca este unul legal si vine cu toate avantajele ce recurg din acesta. 

In al doilea rand, relocarea va fi prietenoasa si acomodarea pe masura. Studioul iti ofera cazare, tine cont de nevoia de a fi aproape de studio si totodata de nevoia ta de confort si siguranta. Studiourile sunt toate dotate la standarde inalte, sunt amenajate tinand cont de un stil placut. Asadar cazarea propusa modelelor nu are cum sa fie diferita de ceea ce inseamna mai intai de toate locul de munca propus. 

Iar pentru ca de cele mai multe ori banii sunt cei care fac totul sa se invarta, acestia seteaza un tel in viata ta, trebuie spus ca MySecret Studio nu doar ca ofera salarii generoase, atractive, insa si plata salariala este pe masura. Plata este bilunara si ai oricand posibilitatea de a cere plata in avans. 

Asadar, ai asigurarea locului, jobului si a modului corect in care esti platita. Mai ramane sa iti aduni curajul de a face si acest pas. Pentru ca ne dorim colaborari fructuoase iti oferim si perioada de proba. Asta pentru a fi 100% convinsa ca aici iti este locul si nu vei renunta la scurt timp dupa ce intri in echipa noastra!