De ce sa alegi electrostimulare

Procedura de electrostimulare, cunoscuta si sub numele de gimnastica pasiva, este o metoda excelenta de utilizare a stimularii musculare electrice (contractie izometrica) pentru a reconstrui, a strange si a da elasticitate musculara. Motivul eficientei sale este ca actioneaza asupra muschilor, sistemului circulator, sistemului limfatic si sistemului nervos in acelasi timp dupa procesul de modificari ale tesuturilor interne si externe ale corpului.

Stimularea electrica/electrostimulare actioneaza asupra muschilor, provocand o forma speciala de antrenament izometric care poate creste metabolismul, creste consumul de energie, arde calorii si corecteaza si creste tonusul muscular.

Care sunt efectele pozitive ale tratamentului de stimulare electrica?

Eficacitatea acestor proceduri a fost testata pentru o perioada de timp, astfel incat sa puteti fi siguri ca timpul si banii cheltuiti in aceste intalniri merita. Multi oameni aleg acest tip de exercitii pentru a-si conditiona corpul pentru a-si imbunatati tonusul muscular. Dar acesta nu este singurul efect benefic al acestor intalniri. Dupa cateva sesiuni de antrenament cu electrostimulare, veti putea observa faptul ca aveti mai multa energie. Detalii aici http://www.fysiogand.ro/electrostimulare/
electrostimulare
Este posibil sa fi observat ca electrostimulare are multe beneficii pentru corpul uman. Dar acest lucru nu s-a intamplat recent. Acest proces a aparut in 1940 si a fost studiat de atunci. De-a lungul timpului, au fost descoperite tot mai multe beneficii ale acestui proces. Desi persoanele care doresc sa slabeasca folosesc deseori acest program, exista si alte beneficii.

Fysiogand – pentru un corp suplu

In salonul de remodelare corporala Fysiogand, puteti incerca sedinte de electro-stimulare la un pret promotional, astfel incat sa puteti achizitiona mai multe pachete de tratament pentru a vedea mai rapid rezultatele electro-stimularii. Rezultatele pot fi vazute inca de la prima intalnire, dar pentru rezultate mai lungi sunt recomandate mai multe intalniri. Stimularea electrica este o modalitate excelenta de a face miscare.