header_ScVirt

Sâmbătă, 16 noiembrie, ora 16.00 (GMT+2), Fundația European Foundation for Engaged Youth (EFEY) organizează webinarul “Folosirea platformei on-line privind organizarea de webinarii”. Organizat în cadrul proiectului “Școala virtuală a românilor de pretutindeni”, seminarul online urmărește furnizarea de informații utile participanților în folosirea eficace a Internetului pentru educație, formare și promovare.

Reprezentanții organizațiilor românilor de pretutindeni și cetățenii români stabiliți în străinătate sunt invitați să participe la webinarul “Folosirea platformei on-line privind organizarea de webinarii” pentru a afla de la specialiști în domeniu atât informații cheie despre organizarea de webinarii, cât și detalii despre modalitatea de a folosi platforma online disponibila gratuit pentru ei pe www.efey.org .  Întrebări precum “cum planificăm organizarea unui webinar,  când programăm un webinar pentru atingerea obiectivelor acestuia, cum îl promovăm și cum interacționăm cu audiența” își vor găsi răspunsurile în cadrul evenimentului desfășurat online sâmbătă, 16 noiembrie, ora 16.00 (GMT+2). Orice reprezentant al organizațiilor românilor de pretutindeni sau cetățean român stabilit în străinătate poate afla răspunsul acestor întrebări înscriindu-se pentru participare. Detalii despre înscrieri sunt disponibile aici.

“Internetul se poate dovedi a fi un excelent instrument de promovare a identității naționale peste hotare. În lumea virtuală, distanțele geografice sunt reduse și comunicarea este eficientizată. Aceste avantaje ale mediului online pot si trebuie să fie folosite în avantajul societății civile în care diaspora joacă un rol semnificativ. Prin webinarul pe care îl derulăm sâmbătă, 16 noiembrie, vrem să sprijinim activitatea mediului asociativ în spațiul online, punând la dispoziția organizațiilor românilor de pretutindeni atât informațiile, cât și infrastructura necesare pentru a folosi eficace Internetul” a declarat Sorana Baciu, Președinte EFEY.

Webinarul “Folosirea platformei on-line privind organizarea de webinarii” este organizat în cadrul proiectului “Școala virtuală a românilor de pretutindeni”, proiect realizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni în perioada 21 August – 31 Decembrie 2013.

*Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați-ne prin e-mail, la alina.iosifescu@efey.org, sau telefonic, la + (4) 021 335 50 83, persoană de contact, Alina Iosifescu, Manager de proiect.

Conţinutul acestui material nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.

De EFEY

Fundația EFEY (European Foundation for Engaged Youth) este o organizație neguvernamentală, non-profit, care își propune să contribuie la dezvoltarea durabilă a României, investind în cea mai valoroasă resursă, tinerii. Viziunea Fundației este că tinerii responsabili contribuie la o societate democratică și prosperă. Misiunea Fundației este să sprijine tinerii să devină cetățeni încrezători și responsabili, înspirându-i să îmbrățișeze valorile-cheie ale unei societăți prospere: respect față de valorile naționale, familie, demnitate, onestitate, încredere, toleranță și să se implice în procesul de construcție a democrației.