Compania Odin Media aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a centrelor de copiere din Romania, www.Centru-Copiere.ro.

Centru-Copiere.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea centrelor de copiere din Romania, de a mijloci conexiunea intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singur centru pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

Pentru cei care cauta solutii, informatii si explicatii referitoare la functionarea si cum se foloseste un copiator sau o multifunctionala, portalul www.Centru-Copiere.ro este un real ajutor. Pe langa centrele prezente, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa prezentam diverse tipuri de copiatoare, felul in care acestea functioneaza si despre domeniul copiatoarelor in general. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Centru-Copiere.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

Venim in intampinarea centrelor de copiere prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva, in care utilizatorii pot gasi exact locatia centrului.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile centrelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea centrelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul Centru-Copiere.ro, ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Centrele de copiere care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele Centru-Copiere.ro pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate centrele din Romania.

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul www. Centru-Copiere.ro sa aduca un plus de valoare centrelor de copiere din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.