Compania Odin Media aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor si producatorilor de tamplarie pvc si geam termopan din Romania, www.Producator-Termopane.com

Producator-Termopane.com este un portal la nivel national care are ca scop promovarea firmelor si producatorilor de tamplarie pvc si geam termopan din Romania, si de a facilita conexiunea dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Oferim hosting unei singure firme pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma care presteaza servicii in acest domeniu.

In afara de producatorii de tamplarie pvc, portalul nostru cuprinde si un suport online care cuprinde informatii utile cu privire la legislatia in vigoare cu privire la tamplaria pvc, geam termopan si mijloacele prin care se produc acestea, si un blog de profil cu articole de specialitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Producator-Termopane.com, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

Venim in intampinarea firmelor de tamplarie pvc prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, manopera si preturi practicate, imagini sugestive, si pozitionarea pe harta interactiva.
Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului, fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, bloguri de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul Producator-Termopane.com , ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul Producator-Termopane.com creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele Producator-Termopane.com pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate firmele de tamplarie pvc din Romania.

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul www.Producator-Termopane.com sa aduca un plus de valoare firmelor si producatorilor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.