Din punct de vedere al calitatii unui material de constructii, acesta obtine un scor al gradului de utilizare in functie de modul in care este obtinut. Plasa sudata este recunoscuta in industria constructoare ca fiind un material dur, rezistent si foarte apreciat de un numar tot mai mare de specialisti. Echipa Marola te astepta cu cele mai noi promotii si reduceri din aceasta industrie pentru rezultate de lunga durata!

Cum este obtinuta plasa sudata?

Laminarea este un proces prin care cu ajutorul mai multor straturi din metal se suprapun si se formeaza produsul finit care poate fi utilizat cu incredere in cadrul mai multor proiecte si diverse. Adesea folosita in industria de constructii, plasa sudata face parte din categoria produselor metalice care ofera rezistenta si duritate, oferind o serie diversa de caracteristici unice pe piata. Gasesti plasa sudata la super oferta aici https://marola.ro/42-plasa-sudata
plasa sudata
Din punct de vedere al proiectelor in care este nevoie de reconsolidarea unui constructii vechi sau consolidarea unei constructii noi, plasa sudata reprezinta solutia ideala pentru persoanele care isi doresc stabilitate si rezistenta pe termen lung. Aceasta poate sa fie direct prinsa pe zidul ce urmeaza a fi armat sau la o distanta anume, spatiu care va fi acoperit cu un strat de beton.

Care este difernta dintre laminarea la cald si cea la rece?

Asa cum mentionam anterior, laminarea este un proces prin care se obtin unele dintre cele mai dure si rezistente materiale din sfera constructiilor. Aceasta se foloseste si pentru diverse aplicatii din alte domenii. Totusi, exista doua moduri diferite prin care se pot obtine aceste produse, fie la temperaturi extrem de mari, fie la temperaturi extrem de mici.

Procedeul ce are loc la temperaturi mari se afla in legatura directa cu procesul propriu-zis prin care se alege temperatura optima care va aduce metalul la temperatura de cristalizare pentru ca intarirea sa fie oprita, iar forma dorita sa fie obtinuta.

Laminarea la rece ajuta ca metalul sa fie cu 20% mai rezistent, iar finisajul sa fie mai neted si sa beneficieze de o grosime mai uniforma. Aceste produse sunt folosite pentru piese de dimensiuni mai mici unde este nevoie de o precizie mai mare.