Botezul este un eveniment special in viata de familie, deoarece in aceasta zi, copilul isi dobandeste ingerul pazitor si parinti spirituali. In aceasta zi, copilul este recunoscut ca facand parte din intreaga mare lume crestina. De obicei parintii se pregatesc cu atentie pentru acest eveniment. Este aleasa o biserica potrivita pentru scaldat si increstinare si apoi rudele merg la un salon botez, inchiriat din timp. In general, petrecerile pentru botez se tin la restaurant, pentru a se organiza o ceremonie festiva, cu rudele copilului si prietenii parintilor. Prin urmare, alegerea unui salon botez este o chestiune foarte serioasa. 

Unde sa gasesti un salon botez?  

Restaurantul First Events & Wedings este ideal pentru celebrarea diverselor evenimente. Aici poti inchiria un salon botez ieftin. Restaurantul are o experienta vasta in organizarea de botezuri, nunti, petreceri si multe altele. Avantajele principale, sunt prezenta celor patru saloane de diferite dimensiuni si stiluri, probabilitatea de a comanda ieftin un salon pentru botez si o echipa de experti care inteleg cum sa calculeze numarul necesar de feluri de mancare si bauturi si pot sa ofere un meniu special pentru un botez. La restaurantul First Events & Wedings poti comanda chiar si un botez la cheie. Restaurantul este o adevarata comoara, deoarece dispune de saloane magice, de diferite dimensiuni. Unul dintre secretele sale principale este interiorul 

inchiria un salon botez

Saloane pentru botez la restaurantul First Events & Wedings 

Daca vrei sa sarbatoresti intr-un mod grandios, poti alege salonul Giglio care are o suprafata de 300 mp si poate gazdui pana la 150 de persoane. Daca numarul invitatilor este restrans, atunci poti alege salonul Milano, care poate gazdui pana la 30 de persoane. Daca la botez ai mai mult de 50 de invitati, poti alege unul dintre cele doua saloane ale restaurantului, Roma sau Amarillis. Restaurantul First Events & Wedings, este un restaurant impecabil cu saloane pentru botezuri, petreceri de nastere si alte evenimente. Restaurantul are suficient spatiu nu numai pentru mese. Exista o platforma pentru dansuri incendiare, jocuri distractive si multe altele.  Mobilierul saloanelor este confortabil si pare sa fi fost creat pentru relaxare dupa numeroase competitii de dans.  

De ce sa apelezi la echipa First Events & Wedings? 

Pentru a organiza un botez frumos, ar trebui sa apelezi la cei care au experienta, oportunitate si dorinta de a transforma acest eveniment important intr-o petrecere de neuitat. Echipa restaurantului First Events & Wedings te poate ajuta cu multe idei: 

  • panou 3D cu baloane; 
  • fotografii; 
  • baloane cu heliu pentru plasarea pe mesele oaspetilor; 
  • baloane in salon; 
  • arcade interioare pentru stalpi in hol; 
  • baloane pentru decorarea peretilor; 
  • baloane mari umplute cu confetti; 
  • baloane de diferite forme cu numele copilului sau imaginile dorite 
  • ursitoare pentru botez. 

 Aici, cu un zambet sincer, iti sunt servite preparate din bucataria nationala si italiana. Bucatarii inteleg cum sa-i multumeasca pe clienti, mai ales ca dispun de meniuri speciale pentru botez, cum ar fi meniul Clasic sau meniul Premium. Toate preparatele restaurantului sunt produse naturale si proaspete. Pentru fiecare meniu, pur si simplu poti alege un supliment decent de alcool. Lista de vinuri a restaurantului este destul de vasta si este reprezentata de cele mai bune probe din cele mai cunoscute regiuni viticole.