Un cabinet stomatolog București este probabil cel mai frecvent vizitat de pacienți, în comparație cu cabinetele altor medici. În același timp, o vizită la dentist provoacă teamă multor adulți, astfel încât, preferă să sufere de durere, să ia analgezice și să apeleze la servicii dentare numai atunci când se pierde timp prețios și nu mai rămâne decât să-l elimini. Este mult mai ușor de prevenit o carie, decât de vindecat. O examinare preventivă a dinților de către un medic stomatolog este necesară cel puțin o dată la șase luni. Manifestările inițiale detectate în timp util ale cariilor sunt mult mai ușor de vindecat decât atunci când procesul carios a mers destul de departe.

În plus, dacă este necesar, medicul îți va recomanda o pastă de dinți terapeutică, te va învăța cum să efectuezi corect și pe deplin procedurile zilnice de igienă orală (din păcate, nu toată lumea știe cum să facă acest lucru și numai pentru că merg rar la stomatologie). În timpul unei examinări preventive, medicul va îndepărta și placa de pe dinți, ceea ce face dificilă curățarea dinților de resturile alimentare și, prin urmare, contribuie la dezvoltarea cariilor. Această procedură este complet nedureroasă.

Posibilitățile stomatologiei moderne

Stomatologia modernă a făcut ca procedurile dentare medicale la un cabinet stomatologic București să fie nedureroase. De la primii pași în clinică, vei fi înconjurat de confortul și atitudinea atentă a personalului medical. Toate procedurile de diagnostic necesare, vor fi efectuate la fața locului. Deoarece Optim Dental Clinic București este o clinică dentară modernă, vei primi serviciile unor specialiști cu experiență, cu înaltă calificare, profesioniști autentici. Urgențele stomatologice, profilaxia, protetica dentară, endodonția, odontoterapia, ortodonția, pedodonția, chirurgia și implantologia vor fi efectuate de către stomatologi experimentați fiecare în domeniul lui. Utilizând analgezice moderne din lumea stomatologiei, te vei simți confortabil în timpul oricărei proceduri. Și noile tehnologii, împreună cu utilizarea materialelor moderne, vor asigura o înaltă calitate a tratamentului sau lucrării.

Servicii oferite de clinica dentară

Stomatologia secolului XXI poate oferi nu numai tratamentul, ci și alte servicii care nu puteau fi decât visate înainte. Aceasta include albirea dinților îngălbeniți până la strălucirea perlată, implantarea dentară și corectarea ocluziei, tratamentul parodontitei și multe altele. Toate problemele tale vor fi rezolvate fără durere, iar medicul îți va oferi o gamă de opțiuni de tratament. În plus, dinții sunt o oglindă a întregului organism prin starea și aspectul lor. După un tratament și o examinare cuprinzătoare, nu vei avea nevoie prea curând de ajutorul unui dentist, iar zâmbetul orbitor te va încânta pe tine și pe cei din jurul tău pentru o lungă perioadă de timp. La un cabinet stomatologic București de la clinica Optim Dental Clinic vei scăpa pentru totdeauna de frica vizitei la dentist.