Zambetul tau este parte din tine. Razand te poti exprima si poti comunica frumos cu toti cei din jurul tau. Atunci cand iti lipsesc anumiti dinti ai nevoie de un ajutor pentru a avea o dantura perfecta. Nu vei avea incredere in tine atunci cand razi si dintii tai nu arata bine. Medicul dentist este cel care iti face un plan de tratament si care iti propune diverse tipuri de solutii pentru cazul tau. Optim Dental este locul unde vei descoperi servicii de calitate suuperioara. Vei putea face implant dentar Bucuresti folosind materiale la cel mai inalt standard, cu preturi corecte. Iata cateva informatii despre decizia de a face implant dentar si despre beneficiile pe care le poti avea in acest mod:

Care sunt beneficiile unui implant dentar?

Un implant dentar Bucuresti arata exact precum un dinte natural. El este format din mai multe componente, si necesita mai multe etape de lucru. Este bine sa alegi serviciile de calitate ale clinicii pentru a avea parte de cele mai bune solutii pentru dintii tai. Principalul beneficiu al implantului dentar este aspectul sau. El poate inlocui dintii lipsa fara sa te gandesti ca vei face o lucrare care implica distrugerea altor dinti existenti. Vei putea pur si simplu sa introduci un dinte nou acolo unde acesta lipseste. Astfel, iti vei construi o imagine frumoasa si vei putea zambi cu lejeritate oricand. Implantul dentar este rezistent si daca este bine ingrijit, va avea acelasi aspect pentru foarte multi ani de zile. Un implant se pune foarte usor, iar medicul chirurg se va ocupa de aceasta operatie.

In ce situatii iti poti pune implanturi dentare?

Exista mai multe situatii in care poti pune implanturi dentare. Acestea se vor stabili cu siguranta de catre stomatologul tau. El iti va recomanda ce anume poti face pentru fiecare situatie in parte. O sa poti alege sa pui implant si lucrare care se stabileste conform necesitatilor. Este bine sa apelezi la aceasta solutie acolo unde ai dinti sanatosi in lateralele celui care lipseste. Daca pui implant, nu vei distruge dintii laterali, ci vei obtine un zambet impecabil cu introducerea unui singur dinte. De asemenea, exista multiple alte situatii in care medicul iti recomanda sa folosesti solutia unui implant. Trebuie sa faci o vizita la stomatolog si sa mergi la un CT pentru a face investigatii suplimentare. Doctorul tau o sa iti explice toti pasii pe care trebuie sa ii cunosti. Optim Dental iti ofera servicii de calitate superioara, iar medicul tau o sa iti raspunda la orice intrebare pe care o poti avea in legatura cu un implant dentar. Vino la o consultatie pentru a afla mai multe.