Cateva detalii despre Fysiogand si procedura de ultrasunete

Terapia cu scaderea in greutate cu ultrasunete este o metoda rapida si eficienta foarte practicata in prezent de doamne. Prin urmare, durata unui tratament nu depaseste 60 de minute, timp in care veti pierde grasimi acumulate intr-un timp scurt.

Rezultatele sunt de obicei vizibile imediat, ceea ce este desigur relativ, deoarece depinde de metabolismul fiecarui pacient. Cu toate acestea, in unele cazuri, diferenta poate fi observata imediat dupa primul tratament cu ultrasunete.

Este utila? Cum functioneaza aceasta procedura?

Daca nu stiti, aceste unde de ultrasunete / ultrasonice sunt vibratii pe care urechea umana nu le aud in mod normal. Este bine sa stiti ca nu va vor afecta mediul sau corpul in niciun fel.
ultrasunete
Cand intra in contact cu corpul uman, aceste unde ultrasunete inceteaza sa se raspandeasca in tesutul adipos, iar grasimea se acumuleaza in tesutul adipos si joaca un rol important in dispersia grasimii.

Pe langa dispersarea grasimilor, aceasta procedura de remodelare este foarte benefica si pentru femeile care doresc sa scape de vergeturi. Micro-vibratiile reduc aceste probleme estetice.

Pentru aceasta tehnica cu ultrasunete, se foloseste o frecventa de 40 KHz.

Mai multe detalii despre tratament

In primul rand, operarea eficienta a tratamentului sta la baza micro-vibratiilor invizibile. In timpul tratamentului, micropulsul are proprietatea de a distruge depozitele care s-au acumulat in timp, care este ulterior calcificata.

Efectul eliminarii permanente a grasimii din organism este foarte usor. Datorita vitezei vibratiilor minuscule, va fi generata caldura usoara. Undele cu ultrasunete se misca la viteze extrem de mari, aproximativ un milion de impulsuri pe secunda, ceea ce faciliteaza tratamentul si poate aduce rezultate bune pe termen lung.

Te asteptam la Fysiogand pentru a incerca metoda de slabit! Te vor astepta acolo experti cu multa experienta in domeniul remodelarii corporale!!!