De un an ne tot gandim si planificam vacanta visurilor noastre pe o insula exotica. Am prins o oferta buna inca din iarna, am achitat avansul si a venit pandemia, care a adus cu ea si o criza financiara in familia noastra.

Cu mic cu mare ne doream cu ardoare aceasta vacanta, dar nu mai dispuneam de cealalta cantitate de bani pentru a acoperii cheltuielile necesare. Nu doream sa ii dezamagim pe cei mici si nici sa pierdem suma deja achitata. Ne-am gandit la toate variantele posibile, dar pur si simplu nu aveam de unde sa facem rost de banii necesari. Intr-o seara stand pe canapea resemnati, mi-a venit ideea salvatoare: sa facem un imprumut cu garantie auto.

Sotului i-a placut tare mult ideea, pentru ca in vacanta nu aveam nevoie de masina, iar cand ne intorceam puteam imprumuta, ocazional o masina de la rude. Am deschis laptopul rapid si am dat o cautare “amanet auto”. Nu credeam ca pot exista atat de multe firme ce ofera credit cu garantie auto! Le-am analizat cu rabdare pe toate, precum si ofertele lor. Noi aveam nevoie de un imprumut cu garantie auto rapid, pentru ca nu mai aveam foarte mult timp la dispozitie, dar si de garantia ca masina noastra va fi in siguranta. Bineinteles, ca ne-a interesat si procentul de comision, dar si de eventualele penalizari in cazul in care nu reusim sa ne achitam ratele la timp.

Am fost norocosi ca am gasit din cateva click-uri locul ideal in care sa ne lasam ca amanet autovehiculul. Chiar langa noi, in Satu-Mare, dar are si filialele de amanet auto Baia Mare, amanet auto Cluj Napoca si amanet auto Oradea. Faptul ca are mai multe filiale ne-a sporit gradul de incredere. La Best Amanet Auto, am primit banii necesari in doar 30 de minute, ne-am parcat masina intr-un loc sigur, cu paza si cu monitorizare video non-stop, am primit o oferta de comision de neegalat in acest sector si cu posibilitatea de a plati rata atunci cand dorim, deoarece nu se aplica penalizari.

Nu ne-a ramas altceva de facut decat sa cream amintiri frumoase in vacanta si sa ne bucuram de fericirea copiilor. Nu reuseam sa ne implinim visul si sa nu ne dezamagim copiii fara ajutorul celor de la Best Amanet Auto.